Foto fran Anna Betlehem copy

Visa alla inlägg skrivna oktober 2012

Halloween saker

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 31.10.2012

Kategorier:
hej. var till fantoy med axel och mamma. vi köpte tandlack.hattar.käpp och nå grå hår/ansikts färg. ska se ungefär så här ut på hallowen. vet int riktigt vad jag föreställer. typ död gubbe/mr, scrooge . nånting sånt liknande. hade lagat mitt ansikte helt vitt men de hade tydligen fari då jag tog dihär bilderna. mascara har jag på ögonbrynen och pappas kostym har jag på mej o jag sir ju int riktigt klok ut!. :) 
//Ann@

vanlig,grå,tråkig,rolig dag

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 31.10.2012

Kategorier:
Hej,var en ganska så okej dag idag, två sista timmarna var väl bäst . for hem med buss och så åt jag mellanmål hos fammo o faffa. nu ska jag en sväng till stan med mamma och sen måste jag öva på moddaprov! -_-. 
//Ann@

snooksnooksnook

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 30.10.2012

Kategorier:
hej, for inte på nån träning för hade sån huvudvärk, början till migrän eller vad det nu var/är. Har istället luggit i soffan under täcket och lyssnar på snook. dom är så himla bra så de är inte klokt.känns på samma gång så sorgligt när dom inte spelar/sjunger tillsammans längre. skulle bli så otroligt glad om dom skulle återförenas.man vet ju aldrig ;) men nu ska jag skriva några rader i dagboken, lyssna på musik och somna.imorgon är det redan onsdag!
//Ann@

tröja med one direction på

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 30.10.2012 | 1 kommentar(er)

Kategorier:
hej, imorse vaknade jag tidigare än vanligt. pappa förde mig till skolan och första timmen var sådär. allt som jag hade gjort igår (läxor o sånt) hade jag lämnat hemma. och eftersom lärare aldrig litar ett skit på vad man säger så får man ju ogjord läxa på "wilma" fast man har suttit med det typ 2 timmar. nåjå nu kom ju pappa ihåg allt som jag hade skrivit så han skickade det på meddelande och så jag fick ju inge ogjort men ändå. två sista timmarna var ganska så riktigt bra sen var jag o jenni framåter till stan och så förd di hem mej, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Idag hade jag på mej röda byxor h&m och one direction tröja köpt på juthbacka marknad. 
//Ann@

because 6h of school wasn't eanugh

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 29.10.2012 | 3 kommentar(er)

Kategorier:
hej, gjorde först finska"läxorna" som vi hade till imorgon och kände mig duktig. sen kom jag på att vi hade presentation av nå bige projekt imoron. och jag som hade tappar allt som jag har gjort på det hittils. så det var bara att börja om.. annars så har jag varit ute ganska mycket denhär kvällen.äntligen kom det nå lite ordentlig snö!.
//Ann@

Mån-dagens

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 29.10.2012 | 6 kommentar(er)

Kategorier:
hej. var en bra dag idag! de flesta Måndagar är ju bra enligt mej. vet inte om det beror på vem man sitter bredvid eller vad? antagligen. kom hem och nu snöar det igen! Lycka.  just nu sitter jag och hör på samma musik som jag lyssnat på de senaste dagarna. Döpte en ny mapp på youtube till "svenskt" och där finns sån musik som jag alltid kommer lyssna på. och på tal om musik. idag släppte One direction ny låt, "little things" heter den. och på tal om one direction så kommer dom ju till sverige nästa vecka.jag kommer inte vara där :(
inte så riktigt bra bilder på dagens. byxor-cubus. tröja-h&m. bälte-mammas garderob
//Ann@

söndagens höjdpunkt

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 28.10.2012

Kategorier:
hej. nu har jag varit i dushen.fotat lite.packat skolväskan,lyssnat på "svart.vitt och allt där emellan". börjat skriva patetiska saker på twitter tagna från weheartit men bättre än nånting iallafall (eller?) och suttit vid fönstret en stund och hoppats på mera snö. nu ska jag se på solsidan. söndagens höjdpunkt. Imorgon är det Måndag igen. skönt på nått vis.
//Ann@

röd och blå

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 28.10.2012

Kategorier:
här är några bilder som jenni och jag tog igår. de kan vara liite suddiga för vi rörde oss typ hela tiden men tycker ändå om dem. kommer säkert mera bilder nångång sen. å man vet ju aldrig vad "sen" betyder, 
//Ann@

Byggmässa

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 28.10.2012

Kategorier:
hej, var ju på nå byggmässa till botniahallen med familjen,kuisnerna och moster o tom. gick mest med Isak. vi tog typ 50 pennor var och sen for vi hem och så var di alla vid oss en stund. nu ska jag o för ut nå jultidningar med Axel och sen får jag si vad jag gör. 
//Ann@

Lördag med Jenni

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 28.10.2012

Kategorier:
Hej,hade kul med jenni igår. vi såg på hairspray. sen var vi ut en stund med jens,aron o joel som skrämd oss så vi knappt våga gå in tillbaka. vi såg vidare på filmen och sen nångång gick vi och sova och så prata vi o så somna vi. idag har vi inte gjort så mycket., vaknade med nåt hemskt pip i mina öron. vi var också och fotade så bilder på det kommer sen för nu ska jag på nån byggmässa. här är en matbild.
//Ann@