Foto fran Anna Betlehem copy

Visa alla inlägg skrivna november 2012

Fredagsoutfit

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 30.11.2012 | 1 kommentar(er)

Kategorier:
Hej, var en riktigt bra dag idag. Hade lite lucia övning.skrattade ihjäl mej på geografi, axel.noah o jag hade väldigt dålig humor. sen sluta vi två och jag,jessica,emilia och ida gick till gymmet. där var det roligt och jag var så himla trött i kroppen o huvu på vägen hem. nu ska vi på kalas till malax.
//Ann@

STÄDAT

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 29.11.2012

Kategorier:

ZITA

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 29.11.2012

Kategorier:
tog just lite bilder då zita satt på en av sina favoritställen eftersom det brukar vara lättast att fota henne då hon sitter på en plats som är naturlig. Var ganska rolig att fota men borde ha borstat hennes päls före för den ser ganska roddig och tovig ut. nåja men ska nåndag fotade henne ordentligt på nåt finare ställe så kan man ta ut fotona och lägga dem i nå ram.
//Ann@
 

JAG

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 29.11.2012

Kategorier:
hej, idag har det Varit en ganska bra dag. andra timmen övade vi till lucia och sen hade vi modersmål och matte.Efter skolan hade vi hejarklacksträning, tror att de kommer bli bra iår. tycker också att ledarna är bra.Då det slutade lämnade jag,hanna o ida i stan och sen for vi hem. har också snöat idag, och så var det suuperkallt då jag gick hem från bussen.

//Ann@

SNOOKALLTSÅ

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 29.11.2012

Kategorier:

jag tror jag vet vad dom tror. dom tror dom vet var jag bor.

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 28.11.2012

Kategorier:
har inte gjort så mycket denhär kvällen. bara myst med zita,lyssnat på musik (snookalltså) och fotat lite. kom just på att vi hade läxor tills imorgon.det löser sig..
//Ann@
 

KATT

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 28.11.2012

Kategorier:
Tog just för en liten stund en massa portträttbilder på mig själv.sen sku jag ändra ISOtalet men då går jag och formaterar hela kortet så 100 bilder på mitt ansikte försvinner. Jag och minneskort går inte så bra ihop. men fotade lite på zita istället. är ganska svårt att få henne att se in i kameran men på några bilder lyckades jag.
 //Ann@
 

nublirdejuvinter

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 28.11.2012 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
hej,idag var det en ganska bra dag faktiskt. Vi hade möte med dem som ska vara med i Luciatåget. Jag blev alltså den som är från vår klass. Då jag gick hem var det svinkallt och det kom lite snö. Sen dess har jag mest ätit smörgåsar och sånt. Läste just lite fototips på olika bloggar och gick ut och fota, men både mina händer och kameran började frysa så jag gick in. ikväll ska jag nog inte göra nånting. om det kommer nå mera kommentarer till fotostunden så kanske jag fotar det :) 
tycker om denhär bilden.
 
//Ann@
 
 

Fotostund

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 27.11.2012 | 4 kommentar(er)

Kategorier:
idag kom jag på ideen att jag skulle ha en frågestund men sen föreslog Jessica att jag skulle ha fotostund istället och själv tycker jag också att de låter roligare så nu har jag det .Ni får säga vad ni vill att jag ska fota alltså.Men helst realistiska saker då. troligtvis kommer alla foton i ett inlägg. förutsatt att jag får några kommentarer då ^^
//Ann@

Dagens outfit

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 27.11.2012 | 1 kommentar(er)

Kategorier:
Hej, var en ganska bra dag idag ,steg upp väldigt tidigt, pappa förde mej till skolan. På jumpa var vi till gymme. och sista timmen satt jag med blött hår. När jag kom hem skulle jag ha Axel att ta dagens outfit men han som kallar sig själv fotograf bara för att han har en kamera kunde inte ta en enda bild med skärpa, så jag fick ta med självutlösare och det blev ju sådär. första bilden har nästan mycke kontrast men det får duga nu. skorna hade jag inte i skolan men det var bara kul att fota med. 
shorta.boomerang.jeansväst.H&M.byxor.Ginatricot.skor.H&M //Ann@