Foto fran Anna Betlehem copy

Visa alla inlägg skrivna december 2012

Stan med familjen

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 29.12.2012

Kategorier:
Hej, igår var Axel och jag ensam hemma då mamma o pappa var på nån 60 års fest, vi hade tråkigt och jag började faktiskt baka. har inte gjort det sedan förra hösten. men det var nog inte så kul. och allt som jag gör blir ju dåligt så tar nog ett tag nu innan jag gör det igen tror jag.
 
imorse vaknade vi lite före 12 och så for vi till stan, hela familjen. Jag hittade inga kläder men var till suomalainen kirjakauppa och frågade om jag fick ta en av deras one direction plansher som di hade utanför för att reklamera "take me home", jag fick den! köpte också frida för en gångs skull och glee2 som jag ser på just nu.  Då vi hade gått på stan klart var vi på väg att si nån bio men det kom inget bra så vi for hem. Ikväll ska jag och Axel kanske packa till sportlovet eller nånting sånt ^^
//Ann@

Plötsligt blev allting väldigt väldigt tomt

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 28.12.2012 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
Igår låg jag i sängen och tänkte på hur jag hade tröttnat på mina bilder på väggen. näst sekund stod jag på säng kanten och tog ner fotona. och plötsligt var väggen helt tom. hej blåa tapet, dej har jag inte sett på länge.. nej men fy vad det blev fult. måste nog lägga upp nå tavlor och foton. fick ju också en ganska stor och vit klocka till julklapp. den borde passa där. Sen får jag se.. nånting måste jag ju nog ha där. det ser ju för hemskt ut nu..
//Ann@

Vad ska man göra

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 28.12.2012 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
Hejsan, imorse låg jag och kollade på victorias secret fashion show jättelänge , sen steg jag upp och hade ingentin att göra. så därför gick jag ut och tog några bilder och sen gick jag in tillbaka, känns som en värdelös dag idag, vad ska man göra?

//Ann@

 
 

IGÅR

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 28.12.2012

Kategorier:
hej, skriver inte så ofta här känns det som.. men igår halv 11 for jag och Alexandra till stan, Alexandra köpte ganska mycket men jag hittade inte så värst lätt. Vi gick och åt mat på August och efter ett tag gick vi på stan igen, tillslut hittade jag en shorta och en jacka. vi var ganska länge på stan,sedan hämtade pappa oss. 
 
Inatt har jag drömt jättemycket, vaknade imorse, somnade igen bytte dröm och det där hände typ 4 gånger.. Sedan var klockan efter tolv och axel kom med frukost på sängen ^^ Idag vet jag inte alls vad jag ska göra..
//Ann@

ÄTAOÄTAOÄTA

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 26.12.2012 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
Hej, idag har vi då varit och ätit och druckit kaffe hos Åkerholms. De har också snöat massor idag, de tycker jag om. Ikväll ska jag nog int göra nånting speciellt, bara se på serier och filmer. Imorgon är det Torsdag och jag ska troligtvis till stan med Alexandra.
//Ann@

Godmorgon annandagjul

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 26.12.2012 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
Hej, igår var vi nästan hela dagen hos Marita och Krister och åt mat, det var också nå andra där. På kvällen såg mamma, axel och jag på "en gång i phuket" den var bra, fick den till julklapp. Imorse vaknade jag halv 12. har inte sovit så länge på flera dagar då jag har vaknat halv 8 varje moron med huvudvärk, jag har också sett min dagliga titt på LOL. har sitt den minst en gång per dag nu så länge jag kan minnas ^^ Idag ska vi till Ros-marie och Per-ole och äta med samma folk som igår.
 
//Ann@

JULAFTON

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 25.12.2012 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
Hej, har inte gjort nånting på min dator på åtminståne 2 dagar.  men Här e lite bilder från julafton och sånt. 
 
dagen före julafton åt vi lutfisk och såntdärnt sedan fick mamma och pappa med mig till begravningsplan för att tända nå ljus, vi gick dit i -20 eller kallare. Det var nog ganska skönt och min huvudvärk lättade lite.
På julaftonsmorgonen vaknade jag med huvudvärk och vi steg nog upp ganska tidigt och så lagade vi pepparkakor och sånt. Kl.12 kom fammo och faffa och så åt vi gröt och så öppnade vi lite julklappar. typ av kompisar och sånt.
 
kl.3 for vi till Malax och först såg vi på kalle anka. Även om de hade klippt bort vissa saker så är det ju ändå alltid bra.
Sedan åt vi en massa..
och efter en stund kom tomten..
ungefär halv 9 for vi hem och så kom fammo och faffa till oss igen och då drack vi glögg och åt pepparkakor och sånt.
och sedan öppnade vi julklapparna som låg under julgranen..
jag är jättenöjd med mina julklappar. jag fick blandannat onepiece,basebolljacka,one direction saker.filmer,kläder och en massa annat , fick int med mina julklappar så bra på bild men.. (hade för den delen inte så bra bilder överlag från julafton men då brukar man göra annat än att koncentrera sig på att ta fina foton..) 
 
Hela julaftonen hade jag migrän , från att jag vaknade till att jag nångång 1, somnade med blöta handukar i pannan. Och även om jag aldrig någonsin har haft så här ont i huvudet så gjorde det inte så mycket. och då jag åt så blev det bättre och Julaftonen var superbra och mysig som vanligt.
 
Tack jultomten, Tack mamma,pappa,Fammo,faffa,mommo,moffa,resten av släkten,Jenni,Alexandra för Julklapparna och allt annat..
//Ann@

JULSTÄDAT

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 23.12.2012 | 5 kommentar(er)

Kategorier:
Hej, igår var vi ju hos Åbacks. där åt vi och så firade vi Anton. Nångång efter 1 drog mamma o pappa hem Axel o mig i pulkorna, de var längesen men hade så ont i huvudet så kunde inte gå själv. Vi gick och sova en liten stund efter att vi kom hem, 
 
Idag vaknade jag kanske 11 och idag har vi haft gäster och sånt, ska kanske fara till stan snart, hade tänkt gå till saluhallen med mamma, får se om vi hinner. Ja o vad är det för dag imoron? den 24 december. herrejestas vad det har gått fort har inte ens hunnit öppna mina julkalendrar, har typ 15 luckor oöppnade. Jul kommer vi att fira med släkten hos mommo och sedan också här hemma med fammo och faffa som vanligt.Kan inte riktigt fatta att det faktiskt är imorgon.
//Ann@

halft sjuk

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 22.12.2012 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
//inatt började jag sova kanske kl.3, o imorse vaknade jag av att alla som är opp så tidigt skickade på kik. stängde av telefon och försökte somna om men de gick int för jag hade så himla ont i huvudet och min hals var och är fortfarande jättesjuk och det smakar angina.. 
 
Då pappa och mamma kom hem från stan klädde mamma och jag på oss en massa kläder och så gick vi till Jenni med hennes julklapp och så gick vi hem igen. jag förfrös typ benen. såg just LOL och meangirls och ikväll ska vi och äta till Mikki och Anki, får se hur länge jag orkar vara där då jag e så här hängig..
 
//Ann@

OUTFITS

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 22.12.2012 | 1 kommentar(er)

Kategorier:
nästan alla av mina "dagens outfit" denhär hösten/vintern. Om ni har nån favorit kan ni ju också kommentera om ni vill? :) 
//Ann@