Foto fran Anna Betlehem copy

En jacka från Zara och annat

Skrivet av Anna Betlehem 02.03.2015 | 0 Kommentarer

DSC 8200DSC 8204collageczara barnkladerDSC 8214DSC 8219Här är några inköp från Helsingfors då jag var där på sportlovet. Jackan, tröjan och byxorna är alla ifrån Zaras barnavdelning och klänningen är från Mango. 

Måste verkligen skryta lite på Zaras barnavdelning eftersom de har så sjukt fina kläder där! vissa stickade koftor liknar nästan nå odd molly kläder och dessutom är allting mycket billigare! är verkligen glad att jag har ganska så liten storlek i kläder så att jag kan köpa kläder från den sidan! dock har ju vuxensidan sjuukt fina kappor och klänningar men alltså barnsidan <3

Klänningen från mango köpte jag ganska spontant, men det var ändå ett bra köp! skulle gärna ha den när vi far till disneyworld i sommar men misstänker nog att den kommer vara helt för varm tyvärr.. 

Byxorna använde jag första gången idag och de var helt supersköna och passade riktigt bra, har alltid annars problem med jeans eftersom de alltid är för långa men nu har jag äntligen hittat ett par som jag inte behöver vika en enda gång vid vristerna! halleluja! dock var det synd att storleken var slut i dessa byxor som becha och gröna, hade behövt några färgade jeans.. 

.A

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar