Foto fran Anna Betlehem copy

En juninatt

Skrivet av Anna Betlehem 13.06.2016 | 0 Kommentarer

DSC 5DSC 3182DSC 2418DSC 3845DSC 6227DSC 7096DSC 8098DSC 7215Sitter för stunden och går igenom min hårddisk. Gamla sommarbilder och filmer närmare bestämt. Reflekterar och funderar lite över allting som hände förra året. Det var en så ordentlig och genombra sommar.

Jag har även samlat ihop en hel drös med videor från olika resor och klipper just nu ihop en och annan film. Har inte haft tid för något sådant på ett tag nu så gäller att passa på medan jag har lite tid att sitta vid datorn, även om jag är tvungen att offra lite sömn istället.

Jag går för tillfället runt och drömmer om Göteborg, mer än vanligt faktiskt. Brukar nog nu som då tänka på det men just nu har jag nästan lite GBG-feber! Hoppas verkligen på att få den botad i juli. Finns verkligen ingen bättre plats. Har besökt Göteborg alldeles för få gånger i mitt liv för att vara en som hypear över den platsen så mycket och ofta.

Nu är den halv 3 och jag ska så småningom stänga ner photoshop och Oskar Linnros som rappar i mina hörlurar. Idag har det varit en rätt bra dag. Vaknade väääldigt sent men har ändå hunnit umgås med Ella på dagen, jobba 5 timmar och sedan hänga med Jessica på kvällen.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar