annasfoto

En perfekt kväll i juli

Skrivet av Anna Betlehem 15.10.2015 | 0 Kommentarer

krokodkoilliteno2liten 3krkdkoodilkrokodileeekroookodilllkkkkkrokodiilkrokkkodilliteng2krokodilDSC 42k5

kroookodil

litenn3

krooookoilkrokodilallsa

Hej! Jag tänkte idag dela med mig av ett favoritminne från sommaren! Som en throwback Thursday, fast jag inte är så jätteförtsjust i benämningen eftersom den är så överkonsumerad. Nåväl. 

Jag hade nästan hunnit glömma dessa bilder men tänkte att det skulle vara perfekt att publicera dem nu eftersom jag inte gjort det förr. Bilderna är tagna 24 Juli på kvällen efter att vi hade kommit hem från Miriam Bryant konserten. Ett dygn innan detta hade vi sett hoffmaestro live vilket också var en av sommarens bästa kvällar, och framför oss hade vi ännu flera dunderbra kvällar och superroliga konserter!

Vi var ensamma på kvällen med Casper och Axel på båten eftersom alla vuxna var ut och på på stan ännu så vi kom på att vi skulle testa att leka kurragömma i båten med alla lampor släckta osv.. Lotta och jag kröp ut genom takluckan för att gömma oss där men efter att ha varit där ett bra tag utan att någon kom för att söka oss började vi ta lite foton medans vi lyssnade på alla människor som festade och skrattade i båtarna runtomkring på samma gång som solen gick ner och ljudet av musik från stan ännu ljöd. Fyydå vad ljuvligt det var! 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar