Foto fran Anna Betlehem copy

ett av femtiotvå

Skrivet av Anna Betlehem 04.01.2016 | 1 Kommentarer

unnamed 5

unnamed

unnamed 1

unnamed 3

unnamed 7Vardagsinlägg nummer 1 år 2016. 

 

Det första dagarna av 2016 har bestått av: extremt sena nätter, sovmorgnar till halv 1, konstiga mat-tider, filmklippande, en ny bekantskap, lite ältande över saker jag hade bestämt att jag inte skulle älta iår, lite tårar över saker jag hade bestämt att jag inte skulle gråta över iår, ett 20-års kalas, en trettondagsmiddag med släktingar, frustrerat sökande efter en laddare, kyla. 

Idag har jag: klippt en video, varit ut på en liten promenad i kylan, känt mig helt supersnygg! (dock inte på bilden ovan, men någon timme senare...), varit till stan med mamma och köpt en bok att skriva ner saker och händelser i och insett vilka fina människor det finns bara man söker lite med förstoringsglas! 

Hoppas ert år har börjat bra! Iallafall har min början på 2016 slått förra årets med hästlängder redan. Tror inte det kan bli någo värre än vad det var förra året. Ungefär denhär dagen exakt för ett år sedan var jag halvvägs ner till botten när jag trodde att jag hade nått den, för att citera Timbuktu lite. 

Anna Betlehem

Kommentarer

  • TIDSTJUVEN 04/01/2016 10:45pm (8 år sen)

    Hoppas att du får ett magiskt bra år i år. <3

    • Anna Betlehem 05/01/2016 3:26pm (8 år sen)

      ååh tack så mycket! och desamma!!

Skriv en kommentar