annasfoto

Fika, samhällslära, panik

Skrivet av Anna Betlehem 11.03.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Min frånvaro här beror till hundraprocent på att livet går lite väl fort just nu. Går typ sönder av stress för tillfället. Har så mycket olika saker på gång. Så mycket som ska göras. Så mycket som ska funderas igenom. Tänkte iallafall visa er lite telefonbilder på vad jag gjort denna vecka hittils. Har också fotat mycket med min Nikon, men att redigera de bilderna är nog det sista jag hinner.

NWVO0059

BRAQ3998

I tisdags mötte jag i varje fall upp Rebecca för en fika. En rejäl catch up blev det över senaste tidens händelser.

YAVI0013

 Vi sökte sedan upp en fin plats att ta lite foton på och knäppte lite.

DVSE3698

UUOT0044

IMG 2194

IMG 2455

Efter det svängde jag in till Studio fotocenter för att ta lite bilder där med.

UFAE6077

Samma kväll fortsatte Rebecca och jag umgås och drack lite vin. Det var verkligen mysigt. Snön dalade ner utanför.

HNUF9756

YIGN8030

Nästa dag läste jag på samhällslära, var på ett flera timmar långt möte i stan, och mötte sedan upp Sara för en fikastund fylld med intressanta diskussioner. Så fin person. Checka in hennes blogg vetja!

EOQF6665

SMHG9710

Samma eftermiddag räknade jag ut de kvarvarande dagarna innan samhällsprovet och fick en bedövande känsla av panik som varade i flera timmar. For direkt till Jessica och spenderade kvällen där. Bästa man kan göra när man är sådär opp å ner. Samma natt lagade jag upp en ny plan, ändrade studieteknik och sket i allt som heter böcker. Att endast sitta och läsa fungerar helt enkelt inte för mig.

FDIQ9451

RXGA0864

I torsdags efter att jag hade kikat några timmar på samhällsläran begav jag mig återigen till stan och skuttade genom slasket i mina converse. Träffade Emilia, Hanna och Ida. Så kärt återseende. Mitt älskade lilla gäng. Personerna som känner mig på ett sätt som ingen annan gör, och som är så godhjärtade och vill en så väl. Vi träffas inte allihopa så ofta, men när vi gör det känner man sig så glad.

DDAK5254

OJWK9894

 Körde sedan fort från stan för att hinna till jobbet. Jobbade några timmar som gick ganska fort ändå. Denna dag panikstressade jag över inträdesprov och såna saker. Så tungt att för tillfället nästan aldrig känna inre lugn. Efter några timmar på jobbet körde jag hem och fortsatte studentläsa.

SDMU1151

 Idag fortsatte jag lära mig om lagar, politik och sådant. På eftermiddagen svängde förbi skolan utan syfte. Bara för att checka läget typ. Så länge sen jag varit där ju. Efter det mötte jag upp Josefin och så körde vi en effektiv fotografering som faktiskt blev rätt lyckad. Cool location spelar verkligen så stor roll. Ibland har man tur. Ni ska få se resultatet sen..

SNIR1412

PAFE4899

Jag hade tänkt spendera hela fredagseftermiddagen och kvällen till samhällsläran men att först gymma med Emilia och sedan hänga med Ida, Linn, Iisa och Lumia på Fondis var ändå en bra ide' tycker jag. Vi taggade inför vårens kommande grejer och var väl allmänt skrattiga.

KHFX2189

NZWX9188

 

Sammanfattningsvis har denna vecka bestått av tusen fikaträffar, studentprovsläsning, möten, jobb, oro, en översvämmad mailkorg, planering, stress, bortglömda datum, hetsigt bilkörande, kreativitet, typ femhundra telefonsamtal, panik, exhaltering inför våren och en enorm kärlek till fina typer som funnits där och tagit emot min oro och bytt den till lugn.

Imorgon blir det en dag i Umeå. Hoppas på att jag kan njuta hela dagen och inte tänka så mycket.

Kommentarer

Skriv en kommentar