Foto fran Anna Betlehem copy

Film-maraton

Skrivet av Anna Betlehem 03.03.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hittade en superfin marimekko-skål här hemma som jag använde till chips igår när jag såg på filmen "Marvins Room" där bl.a Leonardo DiCaprio och Meryl Streep medverkar. DSC 0894DSC 0907DSC 0900DSC 0902Som säkert de flesta av er vet så vann ju Leonardo DiCaprio sin efterlängtade Oscar för några dagar sedan. 

Redan innan Oscarsgalan inledde jag ett Leonardo DiCaprio-film-maraton och har nu plöjt igenom en hel del filmer där han medverkar. Det började förra veckan när jag inte fick nog av att se filmer av honom och hade sett igenom Titanic fyra gånger under en halv vecka, sett hundraelva intervjuer från 1997, behind the scenes - videor, "deleted scenes", dokumentärer osv kopplade till Titanic. Ni får nog söka väldigt noga för att hitta någon som är så besatt med Titanic som jag. Både filmen och den riktiga händelsen med den riktiga båten. 

Förutom Titanic har jag de senaste dagarna bland annat sett Romeo & Juliet (två gånger), The Great Gatsby, Marvins Room, Wolf of Wallstreet osv... Ikväll ska jag börja på en ny film! 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar