Foto fran Anna Betlehem copy

Forever börjar här

Skrivet av Anna Betlehem 27.05.2016 | 0 Kommentarer

Heej!

Äntligen helg och äntligen slut på provvecka för min del! Skrev alltså mitt allra sista prov idag för årskurs 2! hann nästan inte alls läsa någonting igår men då jag skrev provet idag, som alltså var samhällslära, kändes det faktiskt bra! Ååh så skönt. Hissapresentationen och allt för årsboken fick jag också fixat under dagen! Ett glädjeskutt på det:

 

DSC 5242

Har förresten rätt bra flow när det kommer till fotograferingen just nu. Känner mig inspirerad och vill hela tiden ta porträtt och annat. Tog outfitbilder idag när jag kom hem som ni ser, och aldrig förr har ni sett mig i en Odd Molly kofta! Aldrig hade jag själv gjort det heller innan min födelsedag. Fick nämligen den till present av familjen och tycker verkligen såå mycket om den!

DSC 5208DSC 5209

Min telefon gick förresten sönder igår så om någon vill ha kontakt med mig är det snapchat (@annabetlehem) och facebook som gäller! Vet inte riktigt vad som hänt med den men ska försöka fixa det inom kort!

Känns verkligen konstigt att vara så ouppkopplad och okontaktbar på samma gång som det är väldigt skönt! Det jag märker att jag saknar mest när telefon är paj är att ha möjligheten att ta foton när som helst då man ser någonting fint. Får kompensera med att ha med mig gopro nu hela tiden! haha åh vad jobbit...

DSC 5234DSC 5235DSC 5236

Är faktiskt ledig nu ända tills torsdag då vi avslutar historiakursen med en liten utflykt, så att säga. På fredag har vi friluftsdag med skolan och sedan är det sommar på riktigt! Känns verkligen så konstigt. Det var ju alldeles nyss september! Det här (läs)året har gått så fort att jag får ont i magen när jag tänker på det!

Förstås har jag ju inte riktigt sommarlov nu efter skolavslutningen ännu eftersom jag jobbar ett tag men det känns ändå som att den här sommaren kommer bli alldeles storslagen! Har inte så mycket planerat än men jag känner det bara på mig. Är så nyfiken också. Vaaad kommer hända?  Ska gå tillbaka till det här inlägget sedan i höst och svara på min egen fråga, berätta vad som hände sommaren 2016.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar