annasfoto

Fredag och ny musik

Skrivet av Anna Betlehem 15.04.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Fredag igen. Känns lite som att det är fredag hela tiden, och som att fredagarna inte känns som fredagar. Märklig känsla. Det allra första jag gjorde imorse när jag vaknade var att lägga på spotify och lyssna in de två nysläppta låtarna som kom idag. Norlie & KKV och Håkan Hellström har släppt varsin singel. Jag hann ju dock inte lyssna riktigt ordentligt imorse men gör det just nu i skrivande stund istället och inser nu att låtarna faktiskt är bra.

DSC 54

Håkans låt heter "Hon är en runaway" och är som gjord för en båttur på villan i solnedgången. På sommaren ska jag och Axel fara ut och köra med den här låten spelandes i högtalaren.

Norlie & KKV:s låt heter "Din idiot" och låter ganska mycket som deras andra låtar, och eftersom jag tycker om alla deras låtar tyckte jag också om den här! De spelar ju faktiskt på Fontana här i Vasa ikväll! är dock 29 dagar för ung för att gå, så ska hänga med Jessica istället. Här nere finns en konsertfilm från när jag såg Norlie & KKV, saknar faktiskt det så sjukt mycket! Var så himla himla bra och rolig spelning, bra folk, bra månad, bra ställe osv.. Den andra konsertvideon är så skakig och "regnig" så jag tex int publicera den här men söker ni på min youtube hittar ni nog den också. Nu ska jag cykla iväg till Jessica. Vi ska planera sommaren.

Trevlig helg på er kings!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar