Foto fran Anna Betlehem copy

Fredagslista

Skrivet av Anna Betlehem 05.06.2015 | 0 Kommentarer

Kategorier:

DSC 7200

DSC 7201

Gjorde en liten fredagslista med lite olika frågor som berör helt olika saker! hoppas ni har en bra fredag! bilderna är tagna i Maj! 

 

Din favoritkaraktär ur en serie? Blair från gossip girl, Stephen från Vampire Dairies och Mike Chang från Glee! 

Vilket språk skulle du vilja lära dig? Finska! Jag skulle vilja lära mig finska helt perfekt, då skulle vardagen gå lite smidigare! 

Var har du praktiserat?  bl.a på Blocket i Stockholm. 

Vad tycker du om din blogg? Har lite blandade känslor som varierar hela tiden angående den. Nå, den är väl helt okej, men skulle nog kunna vara bättre kan jag tycka! 

Vilket är ditt lyckonummer? 5. Det är 5 flickor i Spice girls, därför bestämde jag mig som tolvåring att 5 ska bli mitt lyckonummer och det har det varit sedan dess! 

Ett ord som du aldrig lyckas stava rätt? priviligierad? privilegierad? priviligerad! 

Ett jobb du aldrig kommer kunna ha? inom något som har med fysik och kemi att göra, aldrig gillat det. Inte heller politiker skulle jag kunna bli, är annars intresserad av sådana frågor osv, men är man politker får man ta mycket skit kan jag tänka mig, och jag tror inte jag hade klarat av det. 

Hur gammal är du om 5 år? 22 ! 

Föredrar du att ringa eller skicka sms? Föredrar faktiskt att ringa. Det går mycket snabbare att komma fram till ett beslut, man hör på personen i andra änden vad den faktiskt tycker och jag hatar att vänta på sms som aldrig kommer när man försöker bestämma och komma fram till någonting. 

Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja egentligen kanske, men tillhör kidsen som älskar allt gammalt och ändå äger ganska många! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar