Foto fran Anna Betlehem copy

Fullspäckad onsdag

Skrivet av Anna Betlehem 22.12.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

DSC 9263

Jag vet egentligen inte varför det är så. Att jag antingen vaknar 11,  är superoeffektiv och trött en hel dag och inte får nånting gjort, fast jag har all ledig tid i världen - eller så stiger jag upp 6-nånting, har en fullplanerad dag med åtta timmar jobb, tre timmars kompishäng, en uppsats att skriva som jag spenderar fyra timmar på, en youtuber vars videor jag spenderar en timme på att visa åt mamma, och nån till tidskrävande skolgrej - och får precis allt gjort, sen sätter jag mig med datorn och har lust att skriva femton inlägg hit på raken. Min onsdag i ett nötskal. Mörkaste dagen på året dessutom. 

DSC 9328

Steg verkligen upp ovanligt tidigt imorse och var förvånansvärt pigg. Hade en bra dag på jobb och umgicks sedan med Ida och Heidi på kvällen. Imorgon har vi sista skoldan innan jullov. Blir dock ingen vanlig skoldag utan lite julgrejs. Möjligtvis sista skol-jul-ringlekarna jag är med på, iallafall på ett bra tag.  

Men tror verkligen det är så, att har man saker att göra så blir man effektiv och får mycket gjort, och har man absolut ingenting - inga måsten - då känns det till och med tungt att sträcka sig efter laddaren till datorn när ackun tagit slut efter åtta serieavsnitt på raken, eller nånting. Finns som inget mellanläge. 

Alltså borde jag väl keep myself busy hela tiden. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar