Foto fran Anna Betlehem copy

Gla' Måndag!

Skrivet av Anna Betlehem 14.03.2016 | 1 Kommentarer

DSC 1739DSC 1738DSC 1734DSC 1729DSC 1735Godmorgon hörni! Idag är det måndag och början på en lite speciell vecka.

De kommande två kvällarna kommer jag försöka repetera geografin så bra som möjligt utan stress, ta det lugnt, sova bra och sedan försöka prestera så bra på onsdag som möjligt men ändå inte stressa upp mig så mycket.

Det var någon lärare som sa att när det är dags att skriva provet så ska man tänka att man har allt under kontroll och att man kan allting jättebra även fast man inte gör det, bara för att det kan gå snäppet bättre bara av att tänka så. Så det tänker jag göra. Peppa mig själv och bygga upp självförtroendet inför provet. Tänka positivt. Mycket roligare att läsa till provet också när man intalar sig själv att det kommer gå bra istället för att vara stressad och tänka negativt.

Det kommer nog gå finfint! och sedan på onsdagkväll efter skrivningen ska jag på en rolig blogg-grej med Ella som jag ser jättemycket framemot så nu är det bara att ta sig igenom de kommande tre dygnen och sedan är det dags att andas ut!

Ps. Josefin T har knäppt fotona på mig under en liten fotorunda vi hade förra helgen. Jag ska visa mera foton på henne snart! Förresten. Idag är det exakt två månader innan jag fyller 18. weyyyy!

Kommentarer

  • Fanny 14/03/2016 7:57pm (8 år sen)

    Lycka till i studenten! Själv skriver jag religion, är skitnervös men försöker också tänka positivt. De här har vi nog på koll! :D

    • Anna Betlehem 16/03/2016 5:39pm (8 år sen)

      Oj tack och desamma Fanny! Hoppas det gick riktigt bra för dig!

Skriv en kommentar