Foto fran Anna Betlehem copy

Got that sunshine in my pocket, got that good soul in my feet

Skrivet av Anna Betlehem 28.10.2016 | 0 Kommentarer

Äntligen fredag och äntligen helg! Sitter just nu hemma och lyssnar på Seinabo Sey blandat med regnet som faller utanför. Perfekt nedvarvning efter den här veckan.

DSC 2916ff

Imorse hämtade jag ut min finska registerplåt och sedan var det skola till klockan 3. I slutet av dan var vi med Samhällsläran på Wasa Teater och lyssnade på en som tvingats fly från sitt hemland för ett par år sedan och hade en hel del otäcka historier att berätta. Det var jätteintressant och rörande. 

Att höra på folk som pratar i siffror och berättar att det finns så och så många miljoner människor på flykt i världen påverkar inte så mycket eftersom det är så svårt att ta in och förstå. En människa däremot, som själv varit med om allting och berättar om konkreta specifika händelser berör påriktigt. Det är sånt man behöver höra. Men nog om det.

DSC 2936d

Om någon timme ska jag packa ihop min väska och köra till Hanna där jag ska sova inatt tillsammans med Emilia. Vi har inte haft en sleepover på allt för länge så nu var det dags. Mysigt med en sån fredag!

Hoppas ni får en bra helg! här är lite fredagsfeelis i musikform:

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar