Foto fran Anna Betlehem copy

Häftig Volvo reklam

Skrivet av Anna Betlehem 26.03.2015 | 2 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Ni som emellanåt ser på Sveriges Tv4 har antagligen sett denhär volvo-reklamen någon gång. Har för mig att jag skrivit om den tidigare men jag tror det var innan reklamen ens hade visats på tv. Orsaken till varför jag så tidigt hittade denhär är för att Oskar Linnros har producerat låten i videon (sjungen av Amanda Bergman) och då har jag fått nys om den på dom vägarna. 

Jag tycker den är så otroligt häftig, vacker och mäktig. Blir så inspirerad till att Filma och fotografera hav, berg, eld och skärgårdsnatur! I reklamfilmen kan ni även skymta både Timbuktu och Oskar Linnros! 

Reklamfilmen beskrivs som en "hyllning till Sverige när det är som kärvast, ett tack till kylan, mörkret, blåsten och regnet. För oss är fyrhjulsdrift inte en onödig extrautrustning man kan skryta med, det är en funktion som tar dig hem"

Låten finns på spotify! 

Amanda Bergman Vintersaga

Kommentarer

 • Daisy 26/03/2015 9:48pm (8 år sen)

  Ja verkligen! Tycker det samma, så otroligt mäktig

 • Christina 27/03/2015 6:50am (8 år sen)

  Jag är annars inget stort fan reklam, men denhär volvo-reklamen är ett undantag. Fantastisk låt och snygg o välgjord reklam.

  • Anna Betlehem 29/03/2015 9:10pm (8 år sen)

   precis!
   brukar inte heller gilla att sitta i soffan och vänta och vänta på att alla lååånga reklampauser som aldrig vill ta slut. Men är de såhär bra gjorda så är det väl okej!

Skriv en kommentar