annasfoto

Händelserik vecka

Skrivet av Anna Betlehem 16.02.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej på er! då var vecka 7 i gång på riktigt! En minst sagt fullspäckad, välplanerad och händelserik vecka. Idag hade vi någon form av generalrep. inför Äldstes dans som är nu på fredag. Efteråt sprang jag in till stan och hittade den perfekta jackan att ha under mina kommande lapplandsrundor! 

Förövrigt har Vasa verkligen bjudit på vackert väder de senaste två dagarna. Jag shoppade och fikade lite med Hanna i måndags för att inleda veckan på ett bra sätt och då lyste verkligen solen så otroligt fint! 

IMG 1976

IMG 1978

IMG 1977

IMG 2006

IMG 1979

IMG 1990

IMG 1986

 Vi testade en hel del kläder på stan och jag hittade verkligen så oerhört fina plagg! Blev så peppad på att köpa våriga kläder i ljusa och fina färger. Bl.a den vita och den blåvit-randiga skjortan var plagg som passade riktigt bra till mig. H&M hade faktiskt tagit in nästan tio färger av samma modell så vi skojjade om att man kunde göra det till sin vardagsuniform och bara byta färg varje dag samt köra samma grejj på byxor ifall man hittade en chinos-modell med grym passform och i många olika färger. Något sådant hade verkligen varit så otroligt kul! Att liksom bygga upp en garderob och ett signum för ens klädstil och bara byta färger och accessoarer från outfit till outfit! 

IMG 2008

IMG 1982

IMG 2005

 Imorgon har vi responsdag i skolan samt ett uppträdande med musikgruppen som ska genomföras någon gång under eftermiddagen innan vi beger oss mot gymmet med jumppa-gruppen. På kvällen blir det kör. På torsdag är det dags för penkkis (*darrar av rädsla*) och sedan en lunchträff med Rebecca. På fredag är det då dags för äldstes dans! dagen kommer börja vid frissan, sedan har vi fotografering, generalrep, egentliga dansen, middag samt efterfest. På lördag ska två 18-åringar firas och på söndag har jag planerat att sova, och packa lite inför den kommande veckans resa. huhhu! 

IMG 1995

IMG 1996

IMG 1992

 Jag hoppas er vecka har börjat bra och att den fortsätter på samma vis! Själv är jag förväntansfull inför alla händelser denna vecka på samma gång som jag verkligen så innerligt längtar efter att få allt överstökat. Konstig känsla. Det är ju 100% roliga saker, men ändå känns det så överväldigande när man tänker på alltihop på en och samma gång. 

 

Anna Betlehem 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar