Foto fran Anna Betlehem copy

Hösten

Skrivet av Anna Betlehem 30.08.2016 | 0 Kommentarer

Blev plötsligt väldigt taggad på höst. Sommar i all ära, men hösten är nog så underbar. Maj och September är verkligen mina två favoritmånader. I maj fyller jag, och September brukar alltid vara en så otroligt mysig månad.

IMG 5663

 

September 2012 var en så himla lycklig period, september 2013 var superduper, september 2014 var allmänt mysig, och förra året hände också roliga saker i Sept, men det var inte bara det att det hände mycket saker. Vardagsfeelingen var bra även om det var en vanlig sketen tisdag, och så ska det ju vara.

 

IMG 5659

IMG 5902

 

Förutom att fixa matte och finska studenten vill jag också göra några andra grejjer i höst. Jag har faktiskt skrivit en liten lista. Några punkter tänkte jag dela med mig av. Det är inga märkvärdiga grejer. Bara sånt jag kommit att tänka på, som jag måste börja göra. Sånt där obetydligt viktigt.

 

IMG 5782

 

För det första vill jag börja fota analogt. Det har jag tänkt göra så länge jag kan minnas, men aldrig tagit tag i det riktigt på riktigt. Visst är digital fotografering bra men älskar känslan i analoga fotografier. Jag vill också börja ta ut mina foton och ordna dem i fotoalbum. Dels är det ett roligt tidsfördriv att hålla på och ordna med bilderna, men sedan är det så värdefullt och roligt att faktiskt ha fotoalbum att kunna titta i också.

 

IMG 5911

IMG 5912

 

Liksom förra hösten ska jag försöka cykla mycket (hur det nu ska gå till, när det lockar att ta bilen..) med musik i öronen. Jag ska cykla under alle'r med fina löv och lyssna på Melissa Horn, och Veronica Maggios nästsenaste skiva, för den är höst för mig. Jag ska ta llite omvägar när jag cyklar hem från skolan bara för att kunna betrakta alla fina träd och njuta, om hösten inte stormar bort, det vill säga. En egen fin cykel borde jag också införskaffa. Har just nu en liten rolig en med blommor på styret, men den är lite jobbig fast den är charmig.

 

IMG 5965

 

Jag ska också använda min skrivmaskin och skriva mycket. och så vill jag plocka äpplen, och picknicka på ett tak iklädd mysiga höstkläder. och så vill jag bränna många cd-skivor att ha i bilen blandade med rolig musik - för att det är så kul att bränna skivor, för att jag alltid gjorde det förut, och för att det är bra att ha. och så vill jag börja måla igen. och så ska jag hänga upp alla ljusslingor och fixa mitt rum höstmysigt igen, kanske möblera om ifall det är möjligt med min nya säng! och så en massa andra smågrejjer, kanske till och med börja gå på gym igen!

 

IMG 5916

IMG 6152

 

Framför allt hoppas jag denna höst också blir en sån där bra och mysig en som alla andra brukar va. Ska försöka att inte låta studentskrivningarna och all planering hit och dit stressa upp mig för mycket. Det går som det går, och oftast går det bra till slut.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar