Foto fran Anna Betlehem copy

Hur blev mitt rum egentligen?

Skrivet av Anna Betlehem 28.07.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

DSC 8890DSC 8892DSC 8898DSC 8905

DSC 8912

DSC 8913

DSC 8918DSC 8924Sista natten i egen säng på ett tag nu. Drar nämligen till Sverige imorgon. Äntligen säger jag bara! SOM jag väntat!

Som ni kanske minns så ändrade vi om mitt rum ganska rejält i April. Jag har inte visat alls några bilder på hur det blev efter och inte vet jag varför heller. Livet kom emellan, sen försökte jag ta tag i det men orkade inte, sen hade jag inte tid och sen glömde jag bort det. Ungefär så går det med alla inlägg som aldrig sedan kommer upp.. Men nuu får ni se en liten glimt. Inga helhetsbilder dock..

Det som vi lagade om var alltså för det första tapeterna. Det tog nästan en månad för mig att bestämma mig men till slut blev det dessa vit/blå-randiga stiliga. Hade ju också blått innan men den var ändå ganska annorlunda. Bilderna ljuger också lite. Sängen köpte vi alltså från IKEA och är 140 bred. Egentligen lite bredare ännu med ramen men tycker den tar precis lagom med plats i mitt rum. Lådorna under är mycket praktiska. 

Under kategorin MITT RUM hittar ni foton från hur mitt rum såg ut tidigare. I DETTA INLÄGG kan ni bl.a se hur blåa tapeter jag hade förut och sådant. Ett "mitt rum genom åren" - inlägg har jag faktiskt också gått och funderat på, men det lär väl komma upp när 1. livet har kommit emellan 2. jag har försökt ta tag i det men inte orkat. 3. inte haft tid 4. glömt bort det och seeen 5. två månader senare kommit på det. Vi får se..

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar