annasfoto

IKEA & Feber

Skrivet av Anna Betlehem 17.04.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

DSC 3144DSC 3142DSC 3151DSC 3172Hej! 

Igår på morgonen steg vi upp tidigt och började köra ner till Tammerfors för att köpa möbler på IKEA. Vi håller ju på med ganska omfattande makeovers i både Axels och mitt rum så det var främst nya möbler till våra rum som vi köpte. Jag som pratat om att köpa en dubbelsäng i flera år hittade äntligen en riktigt bra, så den kommer vi bygga upp när tapeterna är på plats! 

Redan på morgonen när vi startade hade jag otroligt sjuk hals. På kvällen när vi började köra hem hade det blivit mycket värre och jag som brukar gilla att sitta i bil länge orkade knappt med tre timmar. När vi kom hem mätte vi feber, och det hade jag.Jag är nästan aldrig sjuk och hade senast feber för typ fyra år sedan, men sedan då jag väl blir sjuk är jag verkligen sjuk. Huvudvärken har lättat en aning nu så passar på att skriva ett inlägg medan jag orkar se på datorskärmen, men ska alldeles strax gå och sova igen. Resten av familjen skruvar och bygger i rummet bredvid, men eftersom mina ögon inte orkar vara i lampljus så tror jag vi börjar med mitt rum senare.

Kommentarer

 • Ine ( rosorvissnaraldrig) 17/04/2016 11:00pm (5 år sen)

  Krya ! Samma som för mig nästan ! Är sällan sjuk jag med . Hade feber senast för 6 år sedan ! Men nu denna helg har febern också spökat med mig. Kanske de är någon extra smittsam förkylning som våra annars starka immunförsvar inte klarade av :(

  • Anna Betlehem 18/04/2016 12:20pm (5 år sen)

   Jaa det måste ju vara någonting sådant! hemska saker så slut man blir!
   Krya på dig med fina!

Skriv en kommentar