Foto fran Anna Betlehem copy

Inspiration på Avocas

Skrivet av Anna Betlehem 17.05.2016 | 1 Kommentarer

Hej! Tänkte berätta lite om vad jag gjorde igårkväll. Jag var nämligen med några andra Sevendaysare till Avocas som är en liten mysig butik här i Vasa där man kan köpa bl.a supersöta skor!

En timme innan det började hämtade jag Ella och så for vi till stan för att ta lite foton, men sedan traskade vi vidare till Stora långgatan där Avocas alltså finns beläget.

DSC 4414

 

När vi kom in blev vi varmt välkomna, inte minst av våra Sevendays kollegor som jag också fick sena gratulationer och stora kramar av. Åh så det värmde. Vi skålade också, såklart!

 

DSC 4457

DSC 4421

DSC 4424

DSC 4425

 

Vi blev också bjudna på lite små goda saker. Vissa saker var från Raawka och smakade otroligt gott!

 

DSC 4431

 

På Avocas fanns många snygga par skor! Kostymskorna på bilderna nedan var mina favoriter. Har ju alltid gillat sådana. Jag testade de vita och kan verkligen intyga att de var hur sköna som helst och satt väldigt bra på foten! Precis skor i min stil också. Ett par sådana skulle jag behöva till stadsresor när man går mycket men ändå vill ha snygga skor på! 

 

DSC 4437

DSC 4438

DSC 4440

DSC 4452

 

Rebecca testade ett par vitsvarta som passade henne perfekt. Även jag skulle kunna tänka mig att använda sådana eftersom de var så stiliga och lite speciella!

 

DSC 4446

DSC 4450

 

Se så fabulösa dessa nedan är! Alldeles ljuvliga. Alla skor är alltså av märket 'Minna Parikka' vilket är ett finskt sådant. Även finska kläder säljs i butiken av märket Noolan som Marja Rak var på plats och berättade om.

 

DSC 4455

Ett stort tack till Avocas för att vi fick komma! Hade det väldigt trevligt! också tack till Sevendayskollegorna för sällskapet. Är alltid lika roligt att träffas!

Jag måste erkänna att jag var lite för lite fram med kameran igårkväll. Njöt så mycket av sällskapet, maten, inspirationen etc. att jag nästan glömde att använda kameran! Fler inlägg om denna kväll hittar ni hos Ella,Rebecca,Nadia,Simone etc.

Update: Ojoj vad man kan vara roddig...hade skrivit fel/felstavat namn på butiken när jag publicerade inlägget utan att lägga märke till det, men nu borde det vara rätt!

Kommentarer

  • Rebecca Sjöblom 18/05/2016 2:13pm (7 år sen)

    Härligt att se dig Anna! Alltså de där skorna, huhuhu... Vem vet, kanske vi båda strosar runt med ett par kanin-loafers i sommar :D

    • Anna Betlehem 18/05/2016 6:23pm (7 år sen)

      åh härligt att träffa dig med! och hehe joo vi får see... ;)

Skriv en kommentar