Foto fran Anna Betlehem copy

It's always a good time

Skrivet av Anna Betlehem 17.09.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Det var ett tag sen sist. Har väldigt mycket just nu. Föör mycket. Sover lite, äter dåligt, stressar och håller på. Längtar så himla mycket tills skrivningarna är över så man kan börja ta hand om sig själv på riktigt. Då ska jag sova ut, och äta frukost. Hade jag tänkt. DSC 10

I torsdags var Ella och jag över till Umeå och fotade lite. Ni ska få höra mera om det snart. Det var mysigt. och jag har inte skrattat så mycket på länge. Igår fick jag också skratta mycket. Efter skolan fikade jag med alla de kompisarna jag spenderar mest tid med i min vardag.

När jag sedan förde hem Jessica skrattade vi så hårt i bilen att jag hade svårt att köra. Låt mig bara reflektera över hur mycket glädje mina kompisar ger mig, och hur roliga de är. Har man humor, och vänner med humor, tar man sig igenom vad som helst i livet, brukar jag tänka. Befann mig sedan på inflyttningsfest igårkväll, och agerade chaffis. Att köra mitt i natten i mörker med bra musik är en av mina favoritsysslor.

DSC 8

Nu ska jag packa ner min kamera, Bose, mattebok, finska grammatik och allt svenskt godis och köra iväg till villan. Klockan är tjugo över 4 och jag sitter fortfarande i pyjamas. Ingen ide' att byta nå mer då!

Anna.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar