Foto fran Anna Betlehem copy

Jag ramlar dåliga gatan fram

Skrivet av Anna Betlehem 27.10.2016 | 2 Kommentarer

DSC 7048

DSC 7052

Idag har det varit en dag då jag bara sprungit mellan olika ställen. Vaknade imorse samma tid som min första och enda lektion började. Var ändå på plats i skolan några minuter senare, behöver nämligen väldigt lite tid på mig om morgnarna (Att klä på sig, äta frukost, borsta tänder, fixa hår, packa väska och gå till bilen tar högst 10 minuter + välja musik att höra på i bilen som tar kanske 3 minuter. Har jag riktigt bråttom klarar jag mig på 5)

DSC 7152

DSC 7165kl

 Efter timmen for jag och tog lite bilder med Josefin i stan. Det var regnigt och äckligt och kallt men ändå kul. Med roligt sällskap är en sån sak som dåligt väder en värdslig sak. Och inte var sällskapet bara väldigt roligt, det var jäkligt stiligt också! Josefin måste nog va' en av mina bäst klädda vänner!

DSC 7174 b

DSC 7134

 På grund av brådskan imorse hann jag inte ta nå andra kläder än dessa mörka ni ser på bilderna. Kappan har jag haft sen åttan. Väskan köpte jag på Zara i Åbo för några veckor sen. Har använt den en hel del sedan dess och gillar den.

DSC 7205

DSC 7198cv

Var ju tvungen att testa Josefins snygga sjömansmössa också. Har sökt en sån snygg hur länge som helst. Ni vet ju hur mycket jag gillar sjömansstil och allt som har med det att göra. Dessvärre har jag ännu inte hittat någon som passat riktigt perfekt på mitt huvud. Inte ens Hilfigers sjömanskollektion hade en jag tyckte om. Får bara söka vidare..

Vi gick sedan hem till Josefin och satt där och fikade, samt kollade på bilderna vi hade tagit. När jag kom hem till Josefin sa jag 'Man vet det är ett fint hem när man möts av vimplar i dörren'

DSC 7211

 Här satt vi i någon timma. Det var verkligen mysigt. Så här skulle jag borda spendera alla håltimmar!

DSC 7214Lite efter 12 var jag tvungen att rusa tillbaka till skolan för ett möte. Vi skulle nämligen planera halloween-sitzen som äger rum nästa vecka. Ska bli så kul! Efter att äntligen kommit upp på tredje våningen helt andfådd i skolan slog det mig att jag glömt att flytta på min bil vid kaserntorget (fick alltså böter för nån vecka sen så hade veerkligen inte lust för en till!!) så då var det bara att tokspringa hela esplanaden tillbaka och checka (hade tur!) och sen tillbaka till skolan igen och upp för trapporna. Huujdå. Det slog mig då, att det finns två slags människor i den här världen:

1. De som springer på gym och 2. De som springer när de har bråttom, endast.

Jag är tvåan. och det har blivit en hel del springande på siståne om man säger så. Skulle jag bo högt upp i ett höghus utan hiss skulle jag inte nånsin behöva träna utöver de gånger när jag har bråttom (och på samma gång bär Dr Martens). Faktiskt.

DSC 7216Orkade knappt köra hem för var så trött idag och ännu typ tre timmar efter att jag kommit hem var jag heelt slut i benen, men nu börjar det ordna upp sig! Nästan lite skrattretande ändå. Nu skulle man behöva de där regelbundna fotisträningarna, och avsaknad av egen bil.

Hoppas ni haft en bra torsdag! imorgon är det äntligen helg, och jag har en hel del roliga saker inplanerade! (Rubriken från en av världens i särklass mest energiska låtar, beskriver en sån här dag bra! )

Kommentarer

 • Josefin Thors 27/10/2016 8:21pm (6 år sen)

  tack för sällskapet idag! <3

  • Anna Betlehem 27/10/2016 8:26pm (6 år sen)

   desamma <33

 • Josefin Thors 27/10/2016 8:22pm (6 år sen)

  "jag trodde alla hade vimplar i taket", haha :D

  • Anna Betlehem 27/10/2016 8:26pm (6 år sen)

   hahaha :D alla borde ha!

Skriv en kommentar