Foto fran Anna Betlehem copy

JULAFTON

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 25.12.2012 | 2 Kommentarer

Kategorier:
Hej, har inte gjort nånting på min dator på åtminståne 2 dagar.  men Här e lite bilder från julafton och sånt. 
 
dagen före julafton åt vi lutfisk och såntdärnt sedan fick mamma och pappa med mig till begravningsplan för att tända nå ljus, vi gick dit i -20 eller kallare. Det var nog ganska skönt och min huvudvärk lättade lite.
På julaftonsmorgonen vaknade jag med huvudvärk och vi steg nog upp ganska tidigt och så lagade vi pepparkakor och sånt. Kl.12 kom fammo och faffa och så åt vi gröt och så öppnade vi lite julklappar. typ av kompisar och sånt.
 
kl.3 for vi till Malax och först såg vi på kalle anka. Även om de hade klippt bort vissa saker så är det ju ändå alltid bra.
Sedan åt vi en massa..
och efter en stund kom tomten..
ungefär halv 9 for vi hem och så kom fammo och faffa till oss igen och då drack vi glögg och åt pepparkakor och sånt.
och sedan öppnade vi julklapparna som låg under julgranen..
jag är jättenöjd med mina julklappar. jag fick blandannat onepiece,basebolljacka,one direction saker.filmer,kläder och en massa annat , fick int med mina julklappar så bra på bild men.. (hade för den delen inte så bra bilder överlag från julafton men då brukar man göra annat än att koncentrera sig på att ta fina foton..) 
 
Hela julaftonen hade jag migrän , från att jag vaknade till att jag nångång 1, somnade med blöta handukar i pannan. Och även om jag aldrig någonsin har haft så här ont i huvudet så gjorde det inte så mycket. och då jag åt så blev det bättre och Julaftonen var superbra och mysig som vanligt.
 
Tack jultomten, Tack mamma,pappa,Fammo,faffa,mommo,moffa,resten av släkten,Jenni,Alexandra för Julklapparna och allt annat..
//Ann@

Kommentarer

Skriv en kommentar