Foto fran Anna Betlehem copy

Konsten att gilla måndagar

Skrivet av Anna Betlehem 14.11.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

DSC 8324

DSC 8321

DSC 8322

DSC 8323

DSC 8326

DSC 8336

DSC 8339Min måndagsmorgon var sist och slutligen helt okej, men kan bli bättre än så. Det här med att förbereda och undvika en stressig början på veckan ska jag nog fortsätta med. Krävs så lite ändå. Mitt mål är att börja njuta av livet varje dag i veckan. Inte bara fredagseftermiddagar och lördagkvällar.

Annars var dagen ganska medelmåttig. Lite tråkig kanske. Tänker ändå ofta nu på hur lite tid vi har kvar i skolan. Det kommer gå så fruktansvärt fort. Snart bara en period kvar i VG. Läskigt. Tre år försvinner bara sådär.

Jag lyckades hålla mig hela dagen från skam.p3.no men när jag kom hem fixade jag direkt mellanmål, satte mig i sängen och såg det nya avsnittet fyra gånger på raken. Har man väntat i 9 dagar tycker man ju de skulle ge en lite mer än ett tvåminuters avsnitt, men hoppas på mera uppdatering imorgon!

Ikväll har jag varit ut och kört lite med pappa och Axel. Vi var några timmar hos moster innan vi for hem tillbaka. Kvällsbilturer i novembermörkret är en av det mysigaste sakerna jag vet. Speciellt när man har en bra spotifylista på play.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar