Foto fran Anna Betlehem copy

Lev så hjärtat ständigt glöder nån försvann och nån blev över

Skrivet av Anna Betlehem 31.05.2017 | 0 Kommentarer

Nån vecka sen sist. Har hänt rätt stora och betydande grejer men tänkte att jag iallafall kunde uppdatera er om några av de vardagliga sakerna som jag pysslat med. 

Jag har bl.a befunnit mig i dessa kvarter.

JNMB7917

 Jag har ätit frukost ute, läst Flora Wiströms Stanna och tagit bilder. 

WAGD4578

VKUX5191

 Jag har kört ut till älven med mina favoritmänniskor direkt efter jobbet för att picknicka och njuta av sommaren vilket verkligen var behövligt. Kombinationen favoritplats och favoritmänniskor är bra för själen. 

CMVM8312

ERSD2318

När vi hade ätit färdigt våra jordgubbar, croissanter och vår choklad så tog vi fram kamerorna och fotade bilderna som vi hade kommit för. Bilden nedan är en snabb telefonbild som jag ändå tycker så mycket om. Det ser ut som ett skivomslag och jag ska definitivt rama in bilden. Blir så glad av den. 

IMG 8213

 Innan vi körde vidare dansade vi lite nere vid vattnet, lyssnade på spice girls och njöt av varandras sällskap.

På kvällen for jag sedan till stan för födelsedagsfirande tillsammans med Lasse, Stefano och Angelica vilket var jättemysigt. Några timmar efter midnatt tackade vi för oss och cyklade hem till mig i majnatten. 

EIIO5498

XLXT5730

På lördagsmorgonen åt vi frukost i takt med att regnet föll utanför och böt sedan ställe. Resten av helgen bestod av väldigt fina stunder och vi hittade på en hel del kul. 

På söndagskvällen skyndade jag mig hem för att fixa naglar, fransar osv inför studenten och jag avslutade veckan och helgen tillsammans med mamma, Anki och Lina. 

WBBK4731

 På måndagen vaknade jag upp rätt tidigt till att familjen stökade och fixade i huset. Jag steg upp för att själv också börja pyssla och fixa och hålla på. Mamma och jag handlade lite under dagen. Jag tog bild på bananer, och gick runt i läderjacka. 

PDVO3278

MKNJ0819

Har också sett en och annan solnedgång genom bilfönstret. 

XBWY6723

En kväll for vi till Malax. Det var himla fint väder så jag tog lite bilder hos mommos. 

VNAK0778

OFIQ4066

och kramade om Selma lite. Älskade Selma. 

TLZM5880

BTJI4641

JJMN9773

Axel och en till solnedgång. 

MLJA4446

NVYS0808

och nu sitter jag i min säng med datorn i famnen efter en rätt skön dag som började redan tidigt imorse när Hanna knackade på och vi målade några timmar i vanlig ordning. På eftermiddagen har jag fått håret fixat, damsugit, tvättat glasdörrar och pysslat ihop lite olika roliga saker. Den här händelserika veckan rusar verkligen fram fort! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar