Foto fran Anna Betlehem copy

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Skrivet av Anna Betlehem 15.06.2017 | 1 Kommentarer

DSC 9783dsd

DSC 9788ddd

DSC 9530dd

DSC 9538ff

DSC 9795ddd

DSC 9796cd

Här kommer ett livstecken från mig. För jag lever faktiskt. (man måste dö några gånger innan man kan leva osvosv..), Den första juni skrev jag senast någonting här och på två veckor har det hänt mycket, speciellt inombords. Livet är allt bra konstigt tycker jag. Kanske jag skriver en bok någon dag utifrån alla mina anteckningar, tänker jag ibland. Publicerar historier om alla människor jag älskar och inte älskar. Tills dess skriver jag kryptiskt på en blogg jag inte ens skriver någonting på.

Det var egentligen meningen att mitt första sommarinlägg skulle innehålla bilder från min student, jag har tänkt på det flera dagar, men det blev så överväldigande med alla foton såhär kvällen innan en resa, så ikväll får ni se bilder från ikväll.

Annars har jag spenderat hela halva juni med min kille, jobbat, firat en massa grejer, träffat en massa roligt folk, umgåtts med bästisar hit och dit samt skrivit och målat och fotograferat och promenerat och minskat på social media-användandet och matat huvudet med glada tankar och gjort saker som är bra för måendet.

Jag hoppas det inte tar två veckor tills nästa gång nu. Jag har ju så mycket jag vill visa, så mycket att skriva. Men tills dess...hade gött häj! 

Kommentarer

  • Jenni 15/06/2017 7:32am (6 år sen)

    Har varit inne varje dag nu och äntligen livstecken!!! Men oh Anna, älskar då du skriver såhär ger en så härlig chill känsla på nåt sätt, som att du sitter med världens hemligheter i ena handen men sparar det till någon annan gång ahahh

    • Anna Betlehem 19/06/2017 3:57pm (6 år sen)

      hihi åååh gullejenni! <3<3<3 log så stort när jag läste den här kommentaren, och yes It might be true hihuhehu!

Skriv en kommentar