Foto fran Anna Betlehem copy

Måndagspepp

Skrivet av Anna Betlehem 19.10.2015 | 0 Kommentarer

Kategorier:

DSC 9555vvTjena! här kommer ett måndags-musik-inlägg! 

Imorse när jag vaknade klockan 7 med endast 4 timmar sömn bakom mig tänkte jag att det enda som kommer ta mig genom denna måndagen är peppande låtar, så 3 sådana ska jag tipsa om nu! 

I dessa inlägg försöker jag tipsa om låtar som INTE finns med på spotfys topplistor eller liknande eftersom jag inte finner någon mening i att tipsa om musik som alla redan vet om och lyssnar på. Därför kan det ofta slinka med gamla låtar från olika årtionden. Jag älskar ju gammal musik väldigt mycket! 

 

1. Matthew Wilder - Break my stride

Dethär är en riktig härlig gammal 80-tals låt som fått mig att skutta av glädje i flera år. Jag hörde den en gång på radio och började lyssna på den massor. Det är något med refrängen och rytmen som gör mig till den mest energiska människan på jorden i några sekunder. Fort går det att cykla också när man har på denhär i lurarna!

och så en rolig gammal fjollig video på det! 

2. Conrad Sewell - Hold me up 

Jag hittade denna låt så sent som igår och har lyssnat in den ganska ordentligt redan. Låten är ju relativt ny då den har släppts i Maj dethär året. Musikvideon gillar jag starkt! 

3. Madcon - Don't worry

 Denhär låten är ju ganska känd men kan ändå inte låta bli att tipsa om den för den är så rolig och bra! till och med mamma tycker så mycket om den så om jag en gång lägger på den i köket blir jag tvungen att ha på den på repeat flera gånger! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar