annasfoto

Melodifestivalen 2015

Skrivet av Anna Betlehem 13.03.2015 | 0 Kommentarer

hej, tänkte skriva lite om några av artisterna i melodifestivalen dethär året och vad jag tyckte om bidragen eftersom finalen är nu på lördag, dock kommer jag inte kunna se finalen eftersom jag är på läger då... 

 

Måns Zelmerlöv

Jag missade tyvärr avsnittet då Måns var med så det har tagit mig ett tag att lyssna in hans låt "heroes" och just nu tycker jag nog den är bra. I vilket fall som helst, oberoende vilken låt Måns deltar med kommer jag alltid tycka låten är bra pga att det är just han som står och sjunger den.
Måns är trots allt en av de två första artister jag någon gång lyssnat på och tyckt om. Det var Måns och Agnes Carlsson, och såntdär sitter ju alltid kvar, det är ju lite som att se en gammal vän när man ser Måns i tv. Så nej skulle inte ha något emot ifall Måns gick och vann, inget alls.

ws5asstidazg6cdqiafbbka9fzd jpg

Samir o viktor 
Alltså har alltid skakat lite på huvet åt dessa två men sen ändå sjungit med och jag kan verkligen föreställa mig att deras låt blir spelad en hel del i sommar. Även om den är på några ställen nästan lite vääl lik deras förra låt så tycker jag ändå att den har bra saker i sig. 1. De sjunger "vi utesluter ingen" och 2. De sjunger "han och hon och hen", så om de menar vad de sjunger seriöst så är det ju bra. Melodifestivalvinnare? Nej. Sommarlåt? kanske ja. 

samiroviktor jpg

Jon henrik
Alltså han är ju något speciellt, han gör något som ingen annan i tävlingen gör och jag tycker han är jätteduktig men framför allt så verkar han vara så otroligt jordnära och med båda fötterna på jorden. När de frågade i deltävlingen om han hellre står på melodifestivalscenen eller sköter sina renar så valde han det senare alternativet. Inga konstigheter.

jojk


Linus svenning
Förra året deltog han ju med låten "kära bröder", den fastnade jag inte så riktigt mycket för, men alltså årets låt! åååh så bra den är!! Har lyssnat in den så just nu är den verkligen helt otroligt bra i mina öron. Dessutom var det så mäktigt när de slog på dedär tunnorna i framträdandet!

linus jpg


Mariette
Hennes låt känns på något vis mäktig. Men så tycker jag ju så mycket om henne från förut också från när hon var med i idol. Framträdandet har lite Loreen känsla i sig nästan! 

Melodifestivalen 2015

Eric saade
Vet inte riktigt vad jag ska skriva här, vill inte skriva något dumt men alltså det är bara så förutsägbart med denna kille. Han får alltid massor med uppmärksamhet, han går alltid vidare och visar alltid sig vara lika förvånad, trots att ingen annan är det. Låten och låtnamnet gillade inte jag tyvärr... Ny ta246b4c 23

Resten av bidragen kan ni se HÄR . Bilderna är lånade från google, lade inte märke till varifrån de urpsrungligen kommer ifrån men vissa är iallafall från melodifestivalens egen sida.

Vem tycker ni ska vinna melodifestivalen 2015 ? . A

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar