annasfoto

MER OM LUCIA

Skrivet av Anna Betlehem 12.12.2015 | 1 Kommentarer

DSC 5704ddDSC 5710DSC 5719ssDSC 5734DSC 5737Hej! till min förfäran fanns det inte så många bra bilder på min kamera från gårdagens lucia, jag hade på lite fel inställningar och hade inte riktigt möjlighet att på förhand ställa in ljuset till den som sedan skulle använda kameran, men det är som det är. 

Pappa var där och filmade denna gång så därför kunde han inte fota. Dock tycker jag det är roligast nästan att ha filmer från ett tillfälle sedan i framtiden så man påriktigt får se hur det var och hur det lät. Bilderna säger ju inte så mycket egentligen! 

Vi uppträdde alltså två gånger. En gång för Lyseo-sidan, de finska eleverna. och sedan en gång för Vasa Gymnasium eleverna och våra föräldrar. Den andra gången vi uppträdde gick bättre. Jag sjöng solo och stämma i två låtar tillsammans med 3 andra, det gick nog helt bra tycker jag! Cecilia spelade trumpet i sista låten som var "Julen är här" vilket verkligen var stämningsfullt och juligt! Ronja var årets lucia och hon passade helt utmärkt till den rollen! Ni hittar mig bredvid Ronja på bilden! 

Jag älskar verkligen detta med att vara med i lucia-program och uppträda med jullåtar. Det är så stämningsfullt och man får sådan julfeelis! Senaste gången jag var med i ett riktigt luciatåg var när jag gick i åttan. I högstadiet blev en flicka från varje klass vald och röstad till att vara med i luciaprogrammet och jag hade turen att bli vald från våran klass. Det är verkligen ett fint minne då vi uppträdde med det gänget! det var så roligt! 

Kommentarer

  • Ronja 12/12/2015 7:02pm (4 år sen)

    Det lät så fint då du/ni sjöng stämma. Det gjorde hela sången <3

    • Anna Betlehem 12/12/2015 7:14pm (4 år sen)

      Oj tack Ronja! och du var så fin så fin så fin!!

Skriv en kommentar