Foto fran Anna Betlehem copy

Min muminsamling

Skrivet av Anna Betlehem 23.04.2015 | 1 Kommentarer

DSC 4177DSC 4181

DSC 4183

DSC 4192

DSC 4185DSC 4186Som var och varannan finlandssvensk så besitter också jag en liten samling med koppar prydda med muminfigurerna och I dethär inlägget utmanar Linda sina läsare att lägga upp bilder på sina muminsamlingar,  såklart kunde jag inte låta bli så här är då min samling! dock fattas nog några på dessa bilder men de flesta borde vara med! 

 

Min allra första muminmugg är kärleksmuggen, alltså den rosa högst upp till höger på första bilden. Majoriteten av alla muminmuggar har jag fått i födelsedags och namnsdagspresent samt julklapp av min gudmor som började samla åt mig och som själv har en riktigt stor muminsamling med många av de riktigt gamla muggarna! 

Måste ju erkänna att det faktiskt är ganska sällan jag påriktigt använder dem, nu som då nog men inte så ofta som jag borde! och isåfall är det någan av mina "vardagsmuggar" som används eftersom årsmuggarna känns så värdefulla.. 

Att peka ut en favorit bland alla fina bland alla fina är riktigt svårt! men de randiga och gula tycker jag mycket om! och den gröna jubileumsmuggen är ju också så tjusig! 

 

samlar ni på muminmuggar? 

Kommentarer

  • Caroline 25/04/2015 6:17pm (8 år sen)

    Vilken samling ☺ Imponerande!

    • Anna Betlehem 27/04/2015 9:56pm (8 år sen)

      hehe tack tack!

Skriv en kommentar