Foto fran Anna Betlehem copy

Mina materiella önskningar

Skrivet av Anna Betlehem 30.11.2015 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Hej! jag tänkte följa strömmen och publicera min julklappsönskelista för iår. Det finns säkert 1500 saker till som jag skulle vilja ha men som jag nu inte håxade på. Det brukar vara sådär innan jul, man glömmer precis allt som man tidigare gått och önskat sig. Nå, några saker kom jag upp med iallafall. Förstås önskar jag ju också att ingen i släkten ska bli sjuk och att det ska bli fred på jorden och snöväder på julafton. De här är mina materiella önskningar! 

Måste ju också säga det att jag inte behöver VARJE sak på denna lista till jul. Om jag får en sak från listan så är jag glad. Mina önskelistor brukar mest vara på skoj. Jag gör dem bara för att jag tycker det är kul. Det är ju kul att drömma iallafall! 

onskelistaa1. Låga svarta Dr. Martens. Det här är saken som jag önskar mig mest i jul. Jag har önskat dessa kanske 5 år i rad nu men de har alltid varit så långt nere på ösnkelistan så det har aldrig blivit av att jag fått dem. Dessutom har inte tomten vetat om varifrån man skaffar dem, men nu vet han. Bra odds. Martens är ett par skor jag suktat efter så många år att det verkligen är otroligt konstigt att jag inte köpt ett par vid det här laget, de passar till min klädstil som handen i handsken, eller som skon på foten rättare sagt! 

2. Cambridge Satchel väska. Dessa väskor är så sjukt snygga och passar också perfekt till min klädstil. Jag älskar postiljonskänslan man får av dessa väskor. Jag kan inte bestämma mig för vilken färg jag skulle vilja ha. Antingen brun, röd eller gul. 

3. Bose högtalare. För alla sommarkvällar med vänner, långsamma båtturer på villan och spontanfestligheter där musik är obligatorisk. 

4. Dubbelsäng. Det finns mycket som jag önskat mig länge men som jag inte tagit itu med att skaffa. Bland dessa saker är en dubbelsäng. Vissa av mina vänner har fått höra mina dubbelsängsfunderingar i flera år nu redan. Jag har till och med ritat upp en plan på hur jag skulle placera den i mitt rum och hur den skulle rymmas. 

5. Lakan. En fin dubbelsäng behöver fina lakan, helst i marin stil. Några 100 euros Lexington lakan behöver inte jag, men fina ska dom vara. 

6. Kamerautrustning,  som batterigrepp och något objektiv. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska satsa på ett vidvinkel zoom, 85 mm eller 50 mm, men pappa brukar veta ganska bra vad som är bra och användbart i kameraväg så jag överlåter det slutgiltiga valet åt honom. 

7. En stringhylla, helst vit med tre våningar. 

8. Fler fat till min Mon Amie serie, som ännu inte är så stor men som växer sakta mak. 

9. En stilig retro cykel med lädersits och styre samt en sådan där förvaringsgrej fram på cykeln. Cykeln på bilden kostar 3,500 dollar. Jag känner kanske inte att det är så rimligt att köpa en 3,500 dollars cykel, inte heller skulle jag våga cykla med den, men någon i den stilen skulle jag vilja ha, som skulle vara ungefär 3300 dollar billigare. 

.A Vad önskar ni er till jul? 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar