Foto fran Anna Betlehem copy

Minnen av Aprilhimlen

Skrivet av Anna Betlehem 30.04.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Våren har börjat sent för mig iår i och med att jag vistades så mycket i norr där vintern fortfarande hängde kvar. På något vis är det lite synd. Våren är ju så ljuvlig och skön, och hoppfull på något sätt. Man har den bättre halvan av året framför sig. Våren 2016 har dominerats av förändring i mitt rum, lite stress, skidresor, ny musik i mina listor, inre trygghet osv. Utseendemässigt har jag inte kunnat bry mig mindre. Har verkligen ägnat ytan få tankar, men sån har jag förövrigt alltid varit. Har först nu reflekterat över hur skönt det är. Lite så här har det iallafall sett ut i vår:

2016

IMG 11IMG 4443IMG 5062IMG 5139IMG 38IMG 4358IMG 4799

IMG 4485IMG 4470IMG 4442IMG 5061IMG 26IMG 4899IMG 37

 

IMG 4446IMG 5066IMG 4766IMG 5136IMG 28IMG 29IMG 31

 

Jag minns att jag förra våren var så otroligt peppad inför Valborg. Jag pratade helt påriktigt om det ungefär tre månader innan. Tror att Håkan Hellströms låt hade en liten del i det. Hypeade alltså en tradition pågrund av en låt. Förra året inledde vi också villasäsongen väldigt tidigt. Iår har jag ännu inte varit till villan alls. Det känns synd. Jag måste nog snart ta mig dit.

Den här våren har jag väldigt mycket på gång jämfört med förra, känns det som. Jag har tusenelva saker jag måste ta i tu med och fixa. Förra våren var ganska bekymmerslös egentligen, på ett sätt. Även om vi ännu återhämtade oss från vinterns hemskheter. Jag spenderade mycket tid med Hanna, Ida och Emilia. Jag firade Valborg tillsammans med nästan alla mina närmaste bästa vänner. Jag väntade på USA-resan. Jag fyllde 17, vilket också var en händelse jag hypeade väldigt långt på förhand, nästan enbart på grund av en låt. (17 år - Maggio). Jag cyklade ofta till skolan. Iår har jag inte ens fått igång mopon ännu, fast det just är Maj! Här nedan bilder från förra våren:

 

2015

IMG 33IMG 44IMG 35IMG 6239 2

IMG 49IMG 32IMG 50IMG 47

IMG 36IMG 46IMG 40IMG 51

 

Imorgon är det sista April och Valborg. Det kom så snabbt på iår så jag var inte alls förberedd på det. Har inte ens hunnit tänka på det, allra minst planera. Har alltså inga höga förväntningar iår. Ska försöka styra ihop någonting med några vänner men inte så mycket mer än så. Tiden får utvisa vad som händer. 1 Maj är jag däremot väldigt exhalterad över. Kommer ha en så otroligt bra första Maj i år känner jag på mig! Vi kommer, med familjen, göra någonting vi alltid velat men som vi aldrig gjort förut. Ni kanske får se lite bilder senare.

 

1 maj betyder också en speciell grej för mig. Två veckor till min födelsedag. Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå det. För iår fyller jag 18 och det är så himla galet på något sätt. Känns nästan som att det inte stämmer! Är dock glad för att jag fyller just i Maj, det är sådär passligt. 18 års året är det ju en viss skillnad vilken månad man fyller i, och då är det alldeles lagom att fylla just innan sommaren börjar. Tycker faktiskt lite synd om alla Oktober-november-December-barn. Men det är ju bara i år det har skillnad!  Körkortet är nog på gång också, men blev ju lite oplanerat sjuk så har kommit av mig lite nu. Huvudsaken jag får kortet någon gång känner jag! Sååå bråttom är det ändå inte.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar