Foto fran Anna Betlehem copy

Mysig och trött söndagskväll

Skrivet av Anna Betlehem 21.04.2019 | 0 Kommentarer

mys

Skriver detta nerbäddad under ett täcke i soffan framför Beyonce's nya film "Homecoming". När jag sett färdigt den ska jag ta vid där vi slutade innan påsken, fortsätta på serierna vi höll på med. Är fruktansvärt slut i kroppen och när jag är klar med det här inlägget ska jag stänga datorlocket och bara kika på teven tills jag somnar. Kanske att jag till och med får Lasse att lyfta mig i sängen sen. Fördelen med att vara en ganska liten människa.

hemma2

Jag försöker öva på att ta det lugnt. Nu bloggar jag ju vilket tvingar en att tänka lite, men om man bortser från det. Försöker kolla serier, filmer, youtube-videor, spela sims. Öva på att göra saker som inte är produktiva. Det är viktigt att hitta den där balansen. Balansen jag tappat bort lite det senaste året. Svårt när ens intressen och hobbyer faller samman med det man gör i vardagen. Det är väldigt fint att få leva ett sådant liv, men ibland blir det lite mycket och man glömmer bort hur man tar det lugnt, så jag försöker öva på det nu. Jag har varit så sjuk och trött de senaste veckorna och det är garanterat vintervåren som spökar ännu. Kroppen återhämtar sig från en extremt fullspäckad period. Det i kombination med pollenallergin och min vårmigrän så lämnar man med en ganska mosig hjärna.

lampa2

Idag är  vi dock lite extra extra trötta. Vi var på 25+25-års fest i Nykabi igår. Väldigt rolig kväll och härligt att träffa många vänner vi inte sett så mycket den senaste månaden. Försökte annars ta det ganska lugnt och satte en tid när vi skulle gå hem men det är klart det ändå var rätt sent. Imorse vaknade vi tidigt och så har vi kört ner till Helsingfors igen. Och knappt gjort någonting sen vi kom hem. Bara tvättat min jacka vars ena ficka var fylld med smält choklad.

te

Jag har annars filmat och fotat en del under påsken. Vill gå igenom det imorgon. Kanske skriva lite mera om det. Har spelat instrument stor del av påsken. Spelat och spelat och spelat. Bytt mellan tre olika instrument och bara fokuserat på musiken, glömt allt annat. Och varit i naturen. Och varit med djuren. Sånt jag tycker så mycket om.

mysis

Nu ska jag fortsätta se på storslagna Coachella-uppträdanden, vila mitt tunga huvud i en hög av kuddar och paja den trötta killen lite i pannan som ligger i sängen intill soffan.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar