Foto fran Anna Betlehem copy

Ni bara låtsas som det regnar

Skrivet av Anna Betlehem 23.04.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Här kommer sju bilder från de senaste dagarna. Rätt fina dygn bakom nog.

IHQL3441

Under fredagseftermiddagen lyssnade jag på lite braig musik medan jag städade och fixade. Years & Years lyssnade jag tydligen på, på den här bilden. Dom tycker jag om.

ICRN2661

Testade också lite kläder och gick runt i hatt och klänning. Den klänningen använder jag verkligen året om. Favoriternas favorit. Önskar jag hade den i alla färger.

VBGU6495

Tejpade upp min lilla kalender på en av garderobsdörrarnna istället för att ha den på tapeten. Söker ännu efter November. Outfiten till vänster tänker jag nog ha någon dag när det passar sig. En härrli marimekko-tröja och en jeans-klänning från Monki.

UOGR3780

Tog lite mera bilder medan jag inväntade sällskap. Bra naturligt ljus måste man ju ta vara på. Så konstigt förresten att mitt hår blivit så långt plötsligt. Kul med omväxling förstås men saknar nog min korta blonda septemberfrilla.

EPTF9869

Vi åt sedan lite godis, kollade lite läskig film och hade det mys. Himla bra fredag ändå. Rätt sällan någon får mig att se på filmer som är ens närapå läskiga, men plötsligt händer det.

JPIV9301

På lördagsmorgonen sovs det länge. For sen på jobb före 4. I den där sinnesstämningen var man dårå.

VXPJ9495Lördagskvällen spenderades med Hanna och Emilia. En kväll som den var det verkligen sÅ behövligt. Livsviktigt med människor som verkligen bryr sig och gör så att man känner sig omtyckt och uppskattad. Som stöttar en när nånting känns konstigt och fel. Vi gick igenom gamla bilder som vi tagit tillsammans och pratade om allt najs och onajs som hänt sen jag såg dem sist. Tycker så mycket om dem, ja det gör jag.

Rubriken inspirerad av Veronica Maggios låt som känns lite sann nu.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar