Foto fran Anna Betlehem copy

NYA RELEASER

Skrivet av Anna Betlehem 26.10.2015 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Den senaste tiden har det verkligen släppts massor med ny musik av mycket olika artister. Både av de kändaste men också av en del mindre svenska. Både album och singlar. I fredags var det som om alla artister skulle ha gjort en officiell överenskommelse om att alla skulle släppa musik på samma gång eftersom det var så mycket nytt som kom på den dagen! Här är några av dem: 

 

Adele - Hello 

Alltså söta öde vilken kvinna! såå mäktig låt och vacker musikvideo! Den här låten gillar jag verkligen! 

One Direction - Pefrect EP

Låten "home" släpptes i fredags och "perfect" några dagar innan. Jag gillar verkligen musikvideon. 

Seinabo Sey - Pretend

Seinabo släppte ett helt album bestående av 15 låtar i fredags, innehållande bl.a denna låt "pretend" som faktiskt släpptes för ett ganska bra tag sedan! Ifall ni spelat FIFA 16 har ni säkert hört låten eftersom den är ljudspår till spelet.  

Moa Lignell - Where I stand 

Även Moa Lignell, Idol-deltagaren, har släppt album. "Ladies' man" heter skivan och på den finns en några månader gammal låt som heter "where i stand". 

Justin Bieber - Sorry  

Justin släppte också i fredags ännu en ny låt, "sorry" heter den och kom med en rolig musikvideo till. Om några veckor kommer hela skivan ut, på samma gång som One Direction släpper sin. 

Imagine Dragons - Shots 

Imagine Dragons släppte helt album i fredags. 22 låtar finns på skivan och av dem tänkte jag tipsa om låten "shots" som är skivans första låt. 

Demi Lovato - Confident

11 nya låtar finns på Demi Lovatos nya skiva "confident", den släpptes INTE i fredags haha! den kom ut 16 Oktober! 

Robin Stjernberg - Locked into you 

Svenska Melodifestivalvinnaren Robin Stjernberg har även han släppt nytt. Han har dock endast släppt en singel, men den är jättefin! för att lyssna på den ska ni trycka på bilden nedan!

Robin Stjernberg Locked Into You 2015 1200x1200

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar