Foto fran Anna Betlehem copy

Om dygnsrytm och världens bästa (sko)investering

Skrivet av Anna Betlehem 05.01.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Tjena tjena! eller gomorgon! klockan är 14:56 när jag skriver detta och hittils idag har jag: vaknat, ätit frukost och dushat. Inget mer. 

Jag tror inte ni hittar en person i Vasa som har svängt om dygnet så radikalt som jag gjort nu. Ja, det skulle väl vara någon som jobbar skift då. Jag har verkligen ingen aning om hur jag ska orka upp till skolan sedan. Kommer kännas som att stiga upp mitt i natten. Brutalt. Vet inte varför det blir såhär under jullov men inte sommarlov.. Skyller på att jag varit så produktiv om nätterna och använt det till någonting bra. Har nämligen utvecklat min filmredigering en aning, vilket är supernice.

DSC 6835hh

DSC 6836hh

Jag tror jag ska gå ut på en promenad nu. Bli lite pigg. 

Ikväll blir det reseplanering hos Casper och Lotta. Äntligen. Det har jag sett fram emot! 

Fotona tog jag igår. Jag ville fota lite med kameran innan den dog av urladdning. Vet inte när jag fotar nästa gång med den så. Hittar nämligen inte laddaren. Har inget hopp kvar heller. Har verkligen länsat hela huset. Blir tokig! 

DSC 6840 kopia

DSC 6846 kopiaDSC 6839 kopia

DSC 6845 kopiaDSC 6838 kopia

 

Ps 1. Ja. Jag går med mina docs innomhus, hela tiden. Bästa köpet (julklappen) någonsin! aldrig varit så nöjd med ett par skor. Känner mig så megahipster att det inte är klokt. Njuter av den känslan. Fattar dock inte att jag inte köpt dem tidigare, med tanke på hur länge jag velat ha dem. Har typ suktat efter dem i 5 år... Nåväl, iallafall är dem livets skor, även fast de inte ser så märkvärdiga ut såhär på fotona. Ska visa bättre sen! Köper kanske högskaftade sedan när jag använt dessa ett tag. Så har jag att byta om.

Ps 2. Detta är nog ingen modeblogg precis. Kanske lite förr, men inte längre, alls. Resten av outfiten består av en H&M tröja inköpt när jag var 12 år. En H&M kjol från barnsidan och en hatt från.....surprise! H&M !! Nåå, brukar nog ha mer intressanta kläder men det råkade sig nu bara.. 

Ps 3. Har ni märkt hur långt hår jag har fått?! när hände det här?? Har inte haft såhär långt sen sjuan, och då var det verkligen hemskt... Tror jag ska spara till äldstesdans och sedan får det bli Veronica Maggio frisyr eller nåt.. Vill SÅÅÅ ha blont!! får se hur det blir med den saken... Tycker dock inte att långt hår passar till min personlighet. Känns det som. 

 

Anna Betlehem

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar