Foto fran Anna Betlehem copy

Om snowboard

Skrivet av Anna Betlehem 25.04.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

IMG 3693

IMG 3841

IMG 3842

IMG 8

IMG 3702

IMG 7

IMG 3840

IMG 3844

IMG 3845

IMG 3843

IMG 3846

 Några härliga bilder från Levi och första dagen i backen. Det var det ultimata slalom-vädret då solen sken, himlen var blå och det ändå inte var för höga temperaturer. Jag hoppas verkligen jag nästa vinter får åka åtminståne hälften av mängden snowboard jag åkt den här vintern för har verkligen varit så otroligt roligt! och har lärt mig och utvecklats supermycket med snowboarden!

Förr har jag åkt väldigt mycket sidledes i backarna, bromsat mycket och inte tagit ut svängarna på samma vis men nu känner jag verkligen att jag vågar och kan åka fortare också! och i samma takt som resten av familjen som åker skidor! Har ju också börjat åka mera offpist och i skogar lite vilket är såå skojj! 

Nästa vinter kanske jag lär mig åka på ordentliga rails och hoppor! Hade verkligen varit roligt att lära sig lite roliga tricks så man också kan filma lite mer intressanta gopro-videor än bara när man åker vanligt. För redan efter två slalomresor och en heeel massa gopro-material insåg jag att det inte är så riktigt häftigt eller intressant att se på en film när någon åker raka spåret ner för en slalombacke utan att någonting speciellt händer...

Kommentarer

Skriv en kommentar