Foto fran Anna Betlehem copy

Onsdagens..

Skrivet av Anna Betlehem 08.05.2019 | 0 Kommentarer

Onsdagens låt
Veronica Maggio släpper ny musik. För ett tag sedan kom "Kurt Cobain", och jag försökte men fastnade inte riktigt. För någon dag sedan kom "Tillfälligheter" som jag tyckte betydligt mera om. Får lite samma feelis som när "Ayahuasca" kom, inte riktigt - men nästan. Har lyssnat på den här en del de senaste dagarna. Som om det inte vore nog för att ha den på hjärnan hela tiden - men den är väldigt repetitiv också. Så den är garanterat där i bakgrunden någonstans hela tiden vart man än går och vad man än gör.

Onsdagens video
Det var svårt att välja EN video så valde bara ut den jag sett nyligen nu. Liza Koshy är en youtubare jag gillar starkt. Hennes sätt att vara, hennes skämt och humor, ja allting får mig på så gott humör. Jag blir inspirerad till att inte ta livet så hårt, fokusera på det roliga och också anstränga mig för att vara underhållande och rolig gentemot andra. Att kunna ta bakslag med lite humor. Har bestämt mig för att kontinuerligt se på hennes videor för att upprätthålla min positivitet, för att påminna mig själv om att livet handlar om att vara glad och att ha roligt.

Onsdagens podd
Har följt P3:s musikdokumentär sedan den började. Perfekt när man inte kan bestämma sig för om man vill lyssna på musik eller prat, för här kommer det lite av båda. I tisdags släpptes ett avsnitt om Spice Girls vilket gjorde mig väldigt glad. Påmindes om hur flitigt man läste och studerade allt om dem för sisådär 10 år sedan eftersom det mesta som sas fanns någonstans i bakhuvudet. Riktigt roligt att lyssna på. fffffOnsdagens blogg
Mindy Svenlins blogg "Mindy Joy" inspirerar mig på flera sätt. Jag gillar sättet hon skriver på och får alltid en positiv och mysig känsla av att läsa hennes inlägg. Blir inspirerad till att skriva bättre och mer välformulerade men ändå kortfattade inlägg. Skarmavbild 2019 05 08 kl. 20.13.21Onsdagens bästa
Vintageklänningen jag hittade på loppis och eftermiddagsbullen.BQTT2897Onsdagens Tv-serie
Vi kollar inte på någon serie så engagerat just nu men när lusten slår till för en TV-middag så finns den här serien alltid bra till hands, och det är i princip den enda vi sett på den senaste tiden. fff2He va he. Glad onsdag!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar