annasfoto

Pappas Födelsedag

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 15.12.2012 | 4 Kommentarer

Kategorier:
Som jag trodde så blev det inget bloggande igår men kan berätta om hela gårdagen nu.
 
Lite över 12 på natten till Fredagen då det just slagit över till den 14onde alltså pappas födelsedag. Då stod en massa kända ansikten utanför vår dörr och sjöng jamåholeva så högt så vi får hoppas att grannarna som alltid väcker oss med sina fester vaknade. Sen sjöng de nån snapsvisa å så kom de in och drack champange. Nångång 1 gick vi och sova. kl-8 på morgonen steg mamma,jag och Axel upp och lagade frukost på sängen åt pappa och så fick han 50 rosor och en del presenter och ett stort kort.
Sen kom Moster och Jenna och hjälpte oss och kl-1 kom pappas jobbakompisar. (arbetskamrater heter de väl igentligen) di var faktiskt ganska trevliga och di sjöng nån låt om pappa. di hade ändrat fyra bugg o en coca cola spela freestyle med fräckmusik till "fyra mässor och våran svante , spelar dragspel och dansmusik" skrattade ganska mycket så får se hur det blev då jag filmade dem. Sen for di hem och annat folk börja droppa in lite olika tider och på kvällen så var hela gården täckt med bilar.
kl.6 hade vi julfest, jag var ju med i Luciaprogrammet och det gick jättebra, bättre än förra gången skulle jag vilja säga. och de gjorde ju ingenting att di från min klass fick mej att skratta då när vi gick i gången. Dessutom fick jag träffa min saknade.älskade vän Jenni. känslan att si henne efter femtitusen veckor .Sen for jag hem tillbaka till oss med Kicki o Li. och då var det massor med folk hos oss. Många släktingar som tyckte jag såg jätte annorlunda ut med mörkt hår ^^  Ja och hela dagen hade jag på mig ungefär samma som på doobop konsterten. Svart klänning H&M och skor från samma ställe.
Åtminståne Enligt mej var pappas födelsedag jättelyckad och bra, vi gick och sova sent. och jag hade väldigt mycket att skriva om i dagboken . 12 hela sidor fick jag fyllda. och ikväll kommer det säkert ännu mera ^^
 
//Ann@

Kommentarer

Skriv en kommentar