Foto fran Anna Betlehem copy

Perfekt dag

Skrivet av Anna Betlehem 06.08.2015 | 0 Kommentarer

DSC 40

DSC 39

DSC 42

DSC 43Några bilder Acke knäppte efter att jag fotat han och Jessica förra veckan.

Idag har jag bl.a umgåtts med Hanna och Emilia. Först träffade jag Hanna på stan, Hanna som jag inte sett sedan vi var i Helsingfors, och så gick vi till Sweet Vasa. Idag var andra dagen vi träffades sedan Maj, också andra dagen vi befunnit oss i samma stad sedan 1 Juni! sedan for vi hem till mig och så kom Emilia också!

Emilia lämnar Finland om bara en vecka och jag försöker vänja mig vid tanken att vara borta från min bästa vän i nästan ett år men det är ganska svårt! Iallafall ska vi ta vara på de sista dagarna nu och sedan är det bara att säga hejdå och börja räkna ner tills vi ses igen! Under de många åren jag varit kompis med Emilia har vi aldrig varit ifrån varandra så länge som vi kommer vara nu, men får hoppas tiden går fort!

Lite shopping med mamma har jag också hunnit med idag och På kvällen har jag tillsammans med många andra saknade gamla vänner firat lite fotbollslag-födelsedag hos Emilia. Vi åt god mat och god efterrätt. Så roligt när vi är alla samlade som det var förr !

Mitt bästa tips till låg- och högstadie-elever är att njuta av att ha alla vänner på samma ställe och ta vara på det för sedan splittras alla åt olika håll och mitt i allt är alla upptagna med alla möjliga saker och så ses man inte så ofta längre.

Godnatt! .A

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar