Foto fran Anna Betlehem copy

Sevendays 1 år

Skrivet av Anna Betlehem 14.02.2016 | 1 Kommentarer

Hej! idag har det varit en händelserik och bra dag som bestått av ett 1-års kalas, babyshower, mellomys osv..

Jag tar det från början: 

DSC 9602 kopia

Jag vaknade upp nio tiden med Lotta, som sov över hos mig inatt. Vid tio var jag på Rawka med många andra Sevendaysare. Vi skulle nämligen fira sajtens ett års dag, en dag i förväg.

Fick veta att vi under årets lopp alltså haft över otroliga 10 miljoner sidvisningar på sajten! Så himla otroligt, sjukt och fantastisk! Jag var ju en av de bloggare som fick vara med riktigt från början. Det känns så fint på något vis. Det är också så otroligt roligt att se hur allting har växt från vad det var för ett år sedan till vad det är idag, och att se nya bloggare trilla in i vårt gäng ibland nu som då. 

DSC 9537 kopiaDSC 9496 kopia3

DSC 9542 kopiaDSC 9511 kopia3

DSC 9577 kopia

DSC 9515 kopia6

DSC 9512 kopia6

DSC 9518 kopia4

Linn, Anna-Lena & Anna. Utan dessa tre hade vi inte suttit här idag, på Rawka, och firat vår ettåring Sevendays! Ett otroligt jobb har de gjort och jag ser så mycket upp till dem! 

DSC 9522 kopia3DSC 9527 kopia2

Efter att vi hade hälsat på varandra, bänkat oss ner, tagit några foton och lyssnat till Maria Lundström som berättade lite om maten så började vi äta! Jag vet och kan inte riktigt så mycket om sådan här mat och vad allt det innehåller men jag vet iallafall att det var riktigt gott! Det var en slags "smoothie-soppa" som vi åt och avokadosmörgåsen gillade jag extra mycket! 

DSC 9559 kopiaDSC 9562 kopia

DSC 9564 kopia

DSC 9566 kopia

DSC 9545 kopia

Efter någon timme var det dags för diplom-utgivning. De hade utnämt alla bloggare till någonting som definierade dem och deras blogg vilket var superkul! och benämningarna var minst sagt fiffiga och påhittiga! På mitt stod det "rising star", blev SÅ glad! ska visa mitt diplom någon dag! DSC 9593 kopiaDSC 9594 kopia

Sedan slog klockan 12 och vi gick vidare. Några foton passade vi på att ta utanför. Ska visa några till i ett annat inlägg. Dessa människor plus alla andra sevendaysare tycker jag väldigt mycket om! DSC 9618 kopiaJag vet förövrigt inte riktigt vad som hände med mitt hår och min mittbena här på bilden. Ser nästan ut som att jag bär peruk.. men det kvittar för jag gillar bilden iallafall! och ser ni vilkar roliga goodiebags vi fick! 

 

Ett STORT tack än en gång till Linn, Anna-Lena, Anna och Michaela + alla andra inblandade, som gör ett sånt fint jobb, som ordnade denna (än en gång) lyckade träff och alla andra evenemang. Till alla sevendays-bloggare som skriver bra bloggar och är sådana ljuvliga människor! Jag känner mig så lyckosam som får vistas bland dessa människor, som får vara en del av något så roligt och bra! och också ett tack till mitt 12-åriga jag som startade min blogg, utan den hade jag aldrig varit här och gjort de sakerna och träffat de människorna jag gör nu! Kram. 

Kommentarer

Skriv en kommentar