Foto fran Anna Betlehem copy

snöig söndag

Skrivet av Anna Betlehem 22.03.2015 | 0 Kommentarer

DSC 9701DSC 9690DSC 9693DSC 9688snoDSC 9717Hej! som ni ser på bilderna har det ju tyvärr snöat idag... förhoppningsvis försvinner det så snabbt som möjligt igen!

Idag har resten av familjen varit till Oravais men jag bestämde mig i sista sekunden för att vara hemma och fixa färdigt alla läxor osv. Förutom att räkna matte och skriva psykologi-uppsats har jag faktiskt varit ut och sprungit (!!??) .. måste va åtminståne 3 år sedan jag frivilligt for ut själv och springa påriktigt! vet inte ens hur jag kom på tanken haha.. 

Idag har jag också börjat se på Vampire Dairies igen. Där på hösten tittade jag väldigt aktivt på det men sedan kom jul och nyår och sjukhusskit och jag kom riktigt av mig, men nu ska jag nog försöka se så mycket jag kan igen så att jag nu helst någon gång skulle komma ända till de senaste säsångerna! känner verkligen hur mycket jag har saknat att se på det! 

Dock är det ju lite störigt eftersom jag nu har provvecka framför mig och inte riktigt har tid för att se på serier men förhoppningsvis går veckan fort och proven lätt förbi! ...  matte, finska, biologi och psykologi prov låter inte riktigt som de lättaste och roligaste proven man kan ha men för ovanlighetens skull är jag inte så orolig över matte och finska! .A 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar