Foto fran Anna Betlehem copy

Studentprov check!

Skrivet av Anna Betlehem 16.03.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

IMG 3171IMG 3173

IMG 3172IMG 3174

Heeej! Veet ni vad? Nu har jag skrivit geografistudentprovet!! det är äntligen över! jag överlevde! och det kändes till och med lite bra! De senaste veckorna har jag bara läst, läst, läst, nojjat, oroat mig, funderat, väntat och längtat tills kvällen efter provet. Nu är kvällen efter provet äntligen här, och det är så obeskrivligt skönt! Hur sjukt är det inte egentligen? Jag, lilla jag, har skrivit ett studentprov!? så känns det typ. Sjuuukt. Ikväll skålade Ella och jag och mera om vår kväll ska ni få höra i ett annat inlägg!

Igårkväll blev det inte till någonting med läsandet så gick istället ut på en promenad i solen, dushade en lång stund och förberedde mig mest för morgondagen. Jag gick i säng typ 2 timmar tidigare än vad jag gjort på många år och somnade konstigt nog direkt! Imorse vaknade jag av att solen lyste i mitt ansikte och kände mig mest peppad. När de ropade upp mitt namn när man skulle gå in i skrivsalen var det nog lite nervigt men sen gick det prima!

Jag trodde jag skulle skriva mycket kortare men ungefär klockan 3 lämnade jag in provet och hade då skrivit i typ 6 timmar! 6 timmar som gick superfort! Är ändå glad att jag stannade så pass länge och verkligen skrev precis allt jag kunde! och frågorna tycker jag var passligt svåra. Det var ju inte jättelätt men heller inte alldeles för svårt.

 

Kommentarer

  • Karolina Åsmus 17/03/2016 11:29am (8 år sen)

    Ååh jag minns känslan så väl, skönt att ha det ur världen! :D

    • Anna Betlehem 17/03/2016 10:14pm (8 år sen)

      Jaa verkligen! Bara att vänta på resultat nu!

Skriv en kommentar