Foto fran Anna Betlehem copy

Studentprov och en makeover

Skrivet av Anna Betlehem 10.03.2016 | 0 Kommentarer

4 sepia-bilder på vad jag sysslar med för tillfället. Geografistudentläsning och ommöblering.

Det ska ni veta. Jag prioriterar i de flesta fall den här bloggen före allt annat som ibland egentligen är viktigare. På gott och ont. När man bloggat i sex år är det en så ingrodd vana att man gör det lika systematiskt som man äter och sover nästan. Men just nu, kommer livet lite emellan och min dator står avstängd och orörd hela dagar pga tidsbristen.

 

DSC 1766DSC 1787

DSC 1789

DSC 1762

Det allra första provet jag skrev i högstadiet var i geografi. En av de första gymnasieproven jag skrev var geografi. Om exakt en vecka skriver jag mitt allra första studentprov, i geografi. Det känns sjukt. Jag tycker vi helt just var 12 år och spelade fotis på Vikinga skolgården eller gick i borgaregatan. Vart tar tiden vägen? den rinner genom mina fingrar som sand känns det som. Jag tycker om geografi, det gör jag, men såklart är man ju lite nojjig iallafall. Dock är jag mycket lugnare än vad jag för tre år sedan trodde att jag skulle vara. Geografiläraren sa dessutom igår att det kommer gå jättebra för oss alla och det gjorde mig verkligen lugn. Vi får si.

Förutom provläsning så städar jag mitt rum mest hela tiden, eller möblerar. Vi håller på med en riktig omfattande makeover och alla grejjer som befunnit sig inuti mina stora bokhyllor ligger just nu överallt på golvet i mitt rum. Det är minst sagt lite kaotiskt, men det kommer bli superbra! Pappa och jag fixade en miniatyr av mitt rum i papper där jag testat lite olika versioner och placeringar av mina möbler. Nya tapeter och en ny bredare säng har vi också planerat.

Jag hoppas ni förstår att bloggen stampar lite på stället just nu. Även om jag nog publicerat inlägg här varje dag så har det känts lite halvhjärtat från min sida, men jag har massor med material på lager som ni ska få ta del av inom kort! Bara jag får provet skrivet ska jag verkligen ta och njuta av våren till tusen! En lapplandsresa är dessutom snart på kommande och mycket annat skojj! Iv'e got a good feeling about this year...

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar