Foto fran Anna Betlehem copy

THAILAND

Skrivet av Anna Betlehem 21.02.2015 | 1 Kommentarer

Kategorier:

thailand tripthailandthailandaxelthailand strand thailanddthailand dykningthailand badthailand othailand drinkthailand apathailand gladathailand naturthailand paengthailand pizzaHej! här är en drös med bilder från Thailandsresan vi var på för exakt två år sedan! 

Har aldrig lagat något riktigt ordentligt inlägg med bilderna från denna resa, bara något collage så tänkte att jag skulle göra det nu istället. 

I Thailand spenderade vi cirka 18 dagar och var på två olika ställen i Krabi, en vecka på varje. Första var i Sikao, där vi var på ett hotell som heter "anantara sikao"  och andra veckan var i Aonang, jag minns inte vad hotellet heter som vi var på i Aonang men vi spenderade inte så mycket tid på hotellet där till skillnad från i Sikao, vi var mest ut till en massa öar med longtailboats och sådant kul. På första bilden är alla bekanta som vi umgicks med i Thailand, två av dem bor i Thailand halva året och i Finland andra halvan! 

Om jag ska säga de 3 bästa sakerna med Thailand så är det nog: Maten, Människorna och Värmen (såklart) 

Jag tycker Krabi var ett jättebra ställe att fara till eftersom det inte var så mycket turister, iallafall inte i Sikao. I Aonang var det kanske lite mera liv och rörelse men antagligen inget mot hur det är i Phuket. 

Hade det inte varit för att vi om några månader ska till USA så hade jag nog varit väldigt avundsjuk på de som sitter på flyget till Thailand nu, men eftersom jag har något att längta till och vänta på så känns det lungt. Sportlovet 2015 kommer spenderas på villan, hemma, kanske en sväng till mommo och förhoppningsvis också en liten sväng till Helsingfors. Jag får se hur det blir :)  Om ni har några frågor om Thailand eller något annat är det bara att fråga ! .A 

Kommentarer

  • TIDSTJUVEN 21/02/2015 3:06pm (8 år sen)

    Åååhh vad jag blev ressugen nu. Superhärliga bilder! :)

    • Anna Betlehem 21/02/2015 4:55pm (8 år sen)

      oj tack så mycket! och jaa visst får man lust att stiga på första bästa flyg direkt man kollar igenom gamla resebilder, aaah!

Skriv en kommentar