Foto fran Anna Betlehem copy

Vad hände för ett år sedan idag?

Skrivet av Anna Betlehem 21.01.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

dsc 6796 54c2991be087c35ef7b54b3c

dsc 6779 54c0f6662a6b2298a08479f2En av de första artiklarna i Vasabladet om Sevendays och goodiebagen vi fick på första träffen. 

 

Hej!
21 Januari idag och det har inte hänt speciellt mycket. Förra året däremot, hände det otroligt mycket och avgörande saker denna dagen. 
Jag fick en viktig present och hade en viktig stund med min faffa, innan jag till slut for vidare till Vasabladet i tron om att det var sista gången vi sågs någonsin. På Vasabladet träffades vi med Sevendays första gången. Början på någonting nytt och roligt på samma gång som något annat var påväg att avslutas. Jag minns visserligen inte riktigt någonting från den träffen. Var ganska omtumlad och fokuserad på att inte bryta ihop. På kvällen då jag kom hem från VBL bokade vi resa till USA
Faffa. Sevendays. USA. De tre sakerna som i princip definierar året 2015.
21 Januari 2016 har varit en så otroligt vanlig dag, och vad skönt det är med en vanlig dag. Efter alla traumatiska dagar som aldrig verkade ta slut förra året så är en vanlig, tråkig, händelselös dag lyx! 
Jag har dock lite angst. Vi passerar snart årsdagen, dödsdagen. Jag vill inte gå vidare eller acceptera.. och de känns som att ju fler dagar, veckor, månader, år som går efter det som hände ju mer glömmer vi. Jag vill inte glömma hur han pratade, visslade, luktade, gick, skrattade, skämtade, vilka ord han använde, vilka smeknamn han hade för mig och Axel, och hur det såg ut när han borstade trappan om vintern eller drack kaffe, små saker som betyder så mycket. En stor del kan man minnas genom att skriva ner, vilket jag har gjort. Men sådana saker som doft, energi, känsla, ljud, Det går inte att beskriva eller dokumentera, och det är så hemskt. Någon gång måste man förstå och acceptera att han inte är på någon lång resa. Han kommer aldrig tillbaka. Men jag vill inte. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar