Foto fran Anna Betlehem copy

Vecka nio

Skrivet av Anna Betlehem 04.03.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Här kommer en liten sammanfattning på denna vecka hittils med bilder från min telefon. 

collagek

I måndags hade ju Ella och jag sleepover. Kollade film och surfade på inspirerande typer. 

collagexx

collagefafesdg

Morgonen därpå lunchade vi med fina Pinja på Raawka.

collagddexx

Vi gick sedan på stan en stund och jag testade en så himla fin marimekkoklänning. Tyvärr var den lite stor, men skulle älska att ha en sån på sommaren tillsammans med kritvita skor.

collageddcollagedddd

Innan jag lämnade av Ella vid tågstationen köpte jag en fastlagsbulle som jag åt när jag kom hem på samma gång som jag kikade lite i samhällsläraboken.

LWAG0936

OTQJ5016

I torsdags var vi och åkte lite slalom/snowboard med pappa och Axel. Åkte i takt med bra musik och blev så otroligt taggad på att åka mer. Turligt nog får jag göra det snart. 

WELJ0851

MSSB4443

Efter några timmar i backen svängde vi in på en hel del musikbutiker. Pappa skulle inhandla någonting och självklart följde jag med. Älskar musikbutiker. Går jag in kommer jag knappt ut därifrån. 

XVCZ6121

SJLS7158

EKUC7838

QECJ3567

Idag har jag inte varit så produktiv. Vilade en hel del på dagen eftersom jag hade lite huvudvärk. På eftermiddagen tog jag mig däremot till stan för en fredagsfika med fina Natalie. Alltid lika roligt att träffa henne. Vi funderade kring hur man definierar relationer, andras nyfikenhet och sörplade kaffe tills det blev mörkt ute. 

ONMI1973

JYPD0295

Jag körde sedan hem, konstigt nog med fredagsfeelis trots att imorgon är min första icke-lediga dag denna vecka.

Fredagskvällen spenderades med familjen hos bekanta. Riktigt fredagsmys. Imorgon blir det jobb för hela slanten så det är dags för mig att börja sova nu eftersom jag ska upp rätt tidigt. Ändå skönt att ha någonting att göra, en tid att passa. Någonting jag insett att jag behöver för att livet ska rulla på. Önskar er en fortsatt trevlig helg!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar