Foto fran Anna Betlehem copy

Working nine to five..

Skrivet av Anna Betlehem 13.12.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

 

DSC 9118

Medan det står ganska still här med uppdateringar är jag upptagen med att antingen jobba eller vara sjuk.

Vissa dagar har jag varit i skolan åtta på morgonen och kommit hem halv 10 på kvällen från jobbet bara för att börja med någon moddauppsats, som idag. Vissa dagar har jag gått och sova tidigt kvällen innan, sovit till 11, börjat skolan 12 tiden, haft en lektion, och sen varit heeelt slut iallafall och somnat sju på kvällen till "That 70's show", och sedan varit vaken hela natten pga huvudvärk. Också tänkt mycket på bloggen och på bilderna från helgen i Åbo, men har verkligen inte pallat. Det kommer nån gång!

 

Tror jag inte är riktigt frisk ännu eftersom jag ännu inte blivit av med den hemska hostan och dessutom är extremt trött oberoende hur mycket jag sover, men jag hoppas det ordnar upp sig snart, åtminståne till jul! Har också drabbats av en massa massa sjuka utslag nu (såna jag hade förr i tiden) när det varit lite kallare. Så är väl inte sådär riktigt tiptop atm. Det enda man har riktigt lust med är egentligen att ligga under täcket och äta kex, typ. Bästa delen av min dag är de sköna lugna ensamma bilturerna hit och dit, samt stunden när man kommer hem permanent för dagen och hoppar i pyjamas. 

Nu så länge får ni se en liten film från Åbo jag klippte ihop i all hast. Bara så att kamerabestyret och mödan med filmandet, kånkandet av kameran osv där i Åbo var värt.

Glad Lucia förresten! Förra året var så mysigt när vi sjöng i skolan. I år var det tvåornas tur. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar