sevendaysxbernys

Fredagsmixen del 10 - köredition

Skrivet av Anna Betlehem 17.12.2021

Kategorier:
Taggar:
fredagsmix

Senaste året har handlat mycket om kör för mig och vi har under månaderna övat en hel repertoar för konserterna som nu också är över. Snart är det nytt år vilket betyder möjlighet för nya låtar att komma in, då är det kul att hämta inspiration från youtube och kika igenom en massa härliga körvideor. Jag har samlat på mig en del favoriter som jag alltid återvänder till och tänkte denna gång göra en fredagsmix med körvideor. Kanske det är nånting som ni också behöver i ert liv. fredagsmix1. Easy on me - Sunday service collective

Läs hela inlägget

Annas fredagsmix del 8

Skrivet av Anna Betlehem 29.05.2021

Kategorier:
fredagmix8

fredagmix8Maj har varit en väldigt fin och festlig månad. Jag har i princip firat min väldigt intetsägande nya ålder 23  i tre veckor i sträck. Och kramat om min vaccinerade fammo första gången på länge. Bara en sån sak! 

Läs hela inlägget

Annas fredagsmix del 7

Skrivet av Anna Betlehem 07.05.2021

Kategorier:
fredagsmixdel9

fredagsmixdel8Hej å hå. Det är grått i Helsingfors men jag tog sommarens första dopp i Österbotten förra veckan. Denna vår och maj har bjudit på flera skivsläpp, precis som jag vill ha det - ny musik inför sommaren, och jag tänkte tipsa om fyra av dem nu.

Läs hela inlägget

Annas fredagsmix del 6

Skrivet av Anna Betlehem 22.04.2021

fredagsmixdel7

fredagsmixdel6

Läs hela inlägget

Annas fredagsmix del 5

Skrivet av Anna Betlehem 26.03.2021

Kategorier:
annasfredagsmix5

annasfredagsmix5Glad fredag hörni, den här veckan har våren kommit på riktigt! Spårvagnarna gnisslar, jag har putsat alla mina Dr. Martens par, invigt balkongen, nätshoppat toppar utan rygg och klafsat fram i sorbetliknande snö på lunchrasterna med ansiktet mot solen.

Läs hela inlägget

Annas fredagsmix del 4

Skrivet av Anna Betlehem 11.03.2021

Kategorier:
Taggar:
fredagsmix4

fredagsmix4Nu tänker jag göra så som jag egentligen alltid borde göra med fredagsmixen och publicera den redan på torsdag. Tanken är ju att primetiden för fredagsmusik är under fredagseftermiddagen när hela helgen ännu ligger och väntar. De senaste två veckorna har jag jobbat på inspelningarna och mest lyssnat på nostalgi-radiokanalen i kamerabilen, så lite oinspirerad kanske vad gäller musik denna gång, men försökte få ihop nånting ändå för att det är så roligt.

Läs hela inlägget

Annas fredagsmix del 3

Skrivet av Anna Betlehem 27.02.2021

Kategorier:
Taggar:
fredagsmix33jpg2

fredagsmix33jpg

Läs hela inlägget

Annas fredagsmix del 2

Skrivet av Anna Betlehem 12.02.2021

Kategorier:
Taggar:
musikfredag3

musikfredag2

Läs hela inlägget

Annas fredagsmix del 1

Skrivet av Anna Betlehem 29.01.2021

Kategorier:
Taggar:
delett1

Jag minns när vi firade fredag i Nykarleby i oktober och jag kom på idén att jag ska starta en liten bloggserie här där jag tipsar om ny eller gammal musik som jag lyssnar på. Speciellt youtube-videor från bra liveuppträdanden är någonting jag lever för och vill dela med mig av. 

Läs hela inlägget